Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Γι αυτόν ισχύει, ότι γίνεται μόνο στην κάμερα, μας έβγαζε όλους ψεύτες» (vid)

Gazzetta team
Κοψιδάς για Τριαντάφυλλο: «Γι αυτόν ισχύει, ότι γίνεται μόνο στην κάμερα, μας έβγαζε όλους ψεύτες» (vid)
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, για τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά αλλά και για το αν δικαιώθηκε με την απόφασή του να «αυτοθυσιαστεί».

Για τη στρατηγική που έχουν οι Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος στο Survivor, το ότι δεν άξιζε τελικά να αυτοπροταθεί για να «καθαρίσει» όπως είπε την ομάδα των κόκκινων, αλλά και για το τι εννοούσε στον τελευταίο του λόγο, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά.

«Πνευματικά είχα κουραστεί πάρα πολύ. Λέγανε ότι έχω αρχηγικές τάσεις και πριν στήσω την κόκκινη ομάδα. Επειδή ασχολούμαι στη ζωή μου πολύ με ομάδες, με ενδιαφέρει οι ομάδες να είναι συντονισμένες. Έπαιζα μπάσκετ. Έκανα καλή ομάδα αλλά τις δυο τελευταίες βδομάδες χάλασε» ανέφερε αρχικά.

Για τον Αλέξη Παππά είπε: «Παίζει πιο έξυπνα και έτσι όπως χειρίζεται τους ανθρώπους μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τη μια βδομάδα μπορεί να στηρίζει τον Τριαντάφυλλο και την άλλη να τον βρίζει».

Για τον Τριαντάφυλλο είπε: «Δεν θα έκανα παρέα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, έξω από το παιχνίδι. Ο Τριαντάφυλλος είχε ένα μότο: Ό,τι δεν έχει φανεί στην κάμερα, δεν έχει γίνει. Είναι τρομακτικό. Απογοητεύτηκα και στεναχωρήθηκα γι΄αυτόν τον άνθρωπο. Είδα άλλον άνθρωπο. Μας έβγαζε όλους ψεύτες. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ αυτό τον άνθρωπο και να τον κάνω παρέα».

Για τον αποχαιρετιστήριο λόγο του: «Ο κόσμος νόμιζε ότι είπα ότι το κοινό είναι κουτσομπόληδες αλλά αυτό είχε να κάνει με μένα και τον Τριαντάφυλλο. Δεν είχα στο μυαλό μου να κατηγορήσω το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος… Ήταν σοκ για μένα. Επειδή είχαμε όλη μέρα τσακωμούς και εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ για το καλό της ομάδας με κίνδυνο να φύγω και έτσι έγινε… Δεν άξιζε τελικά αλλά και πάλι το ίδιο θα έκανα. Είδα όταν βγήκα ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι. Κατηγορήθηκα ότι καθοδηγώ τις ψηφοφορίες… τώρα που έφυγα πως τις καθοδηγώ;».

Για τη Σοφία: «Η Σοφία ήταν ευγνώμων στην αρχή και μετά άλλαξε και άρχισε να με κατηγορεί με ψέματα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι αρκετά αθώος και χωρίς στρατηγική. Ήθελα να δώσω τη φιλοσοφία ζωής που έχω. Ηρεμία, ομόνοια, δικαιοσύνη. Νιώθω περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα. Έφυγα με το κεφάλι ψηλά. Έφυγα πλήρης. Το έχω χορτάσει. Έμεινα 3 ολόκληρους μήνες. Δεν έχω απωθημένο. Μόνο ότι δεν τραγούδησα στο πάρτι της ένωσης. Είμαι ευγνώμων για τη εμπειρία που έζησα. Έμαθα πολλά. Κατάλαβα τι σημαίνει πείνα. Ξέρεις τι είναι να πέφτει κάτω ένα κόκκος ρύζι και να το παίρνεις για να το φας;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ