Ιταλός μαφιόζος μαγείρευε online αλλά τον τσίμπησαν από... τα τατουάζ του (vid)

Gazzetta team
Ιταλός μαφιόζος μαγείρευε online αλλά τον τσίμπησαν από... τα τατουάζ του (vid)
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του Marc Feren Claude Biart στην Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς τον αναγνώρισε από τα τατουάζ του. Μέλος της Ντραγκέτα που ξεπέρασε ακόμα και την Κόζα Νόστρα.

Πως από την μαγειρική οδηγήθηκε στη σύλληψη; Όχι, δεν έφτιαξε κάποιο φαγητό που ήταν για... φυλακή, αλλά πολύ απλά, ο εν λόγω «μάγειρας» ήταν ολίγον τι μαφιόζος. Ο Marc Feren Claude Biart κρυβόταν καλά στην Καραϊβική, αλλά ο Ιταλός γκάνγκστερ, λάτρης της κουζίνας, είπε να μαγειρέψει online στο Youtube.

Είχε φροντίσει βέβαια να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αλλά ήταν απρόσεκτος και προδόθηκε από τα τατουάζ του.

Μέχρι τη σύλληψή του, ο Biart ζούμε ήσυχα στην ιταλική κοινότητα της Δομινικανής Δημοκρατίας, μέχρι να τον εντοπίσει η αστυνομία από τα τατουάζ χάρη στη φιλοδοξία του να εκθέσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Οι αρχές καταζητούσαν τον Ιταλό μαφιόζο από το 2004 για διακίνηση κοκαΐνης στην Ολλανδία, για λογαριασμό της φατρίας Cacciola της πανίσχυρης Ντραγκέτα.

Η Ντραγκέτα εδρέευει στην Καλαβρία, στη νότια Ιταλία και ξεπέρασε ακόμα και την Κόζα Νόστρα, καθώς αναδείχθηκε στην ισχυρότερη μαφιόζικη οργάνωση της Ιταλίας και μία από τις πιο δυνατές παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ