Survivor: Η Ανθή Σαλαγούδη έμεινε «παγωτό» από τις δηλώσεις του Κονδυλάτου (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η Ανθή Σαλαγούδη έμεινε «παγωτό» από τις δηλώσεις του Κονδυλάτου (vid)
Για τους πάντες μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor, ενώ έμεινε έκπληκτη με τα όσα άκουσε από τον Περικλή Κονδυλάτο.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει από το Survivor και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της με την ίδια να απαντάει: «Ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση. Με μια πιο ευχάριστη εικόνα γι’ αυτό. Ήξερα ότι αν τους χαιρετούσα θα έβγαινε μια συγκίνηση».

Ωστόσο ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και να σημειώσουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που είχαν πολύ καλές σχέσεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η δημοσιογράφος ακούγοντας όσα είπε για εκείνη ο Περικλής, έμεινε «παγωτό».

Αναφερόμενη στον πρώην συμπαίκτη της μέσα στο παιχνίδι και για μια διένεξη που είχε προκύψει μεταξύ τους -παρά τις καλές τους σχέσεις- είπε «Δεν ήθελα να καυγαδίζω μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν το σεβάστηκε αυτό. Εν τω μεταξύ είχε αρχίσει να κάνει και παρέα με τα άλλα παιδιά και θεωρώ ότι εκμεταλεύτηκαν τον καυγά μου με τον Περικλή για να τον φέρουν με το μέρος τους. Αμέσως ήρθε ο Τριαντάφυλλος και με ρώτησε αν καυγαδίσαμε και μετά τον προσέγγισε. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή, ήταν όλα αληθινό για μένα. Δεν σκέφτηκα ποτέ αν με συμφέρει να κάνω παρέα μαζί του».

Ακούγοντας το απόσπασμα όπου ο Περικλής την χαρακτηρίζει «μοιρολάγνα» εκείνη απάντησε «Ωωω, σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει πικρία που έφυγε σ' εκείνη την φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ότι είπε. Ήθελε με αυτό τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελε σαν τρελός να φύγω. Οπότε είπε ότι είπε. Δεν αλλάζει τίποτα από αυτά που σας είπα πριν, επειδή εκείνος ανέφερε όλα αυτά. Για καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ, πρέπει να έχει πικραθεί πάρα πολύ, σοκ, έχω μείνει παγωτό».

«Ο Τριαντάφυλλος γυρνάει πολλές φορές την μπιφτέκα»

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο και την αναφορά στον πατέρα της είπε «Γυρνάει την μπιφτέκα πολλές φορές. Με θίγει εμένα ως προσωπικότητα αλλά και την οικογένειά μου. Είναι χτύπημα κάτω από τη μέση, πισώπλατο μαχαίρωμα, δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο. Δεν τους άρεσε ότι έμενα στο παιχνίδι και έπρεπε κάπως να το δικαιολογήσουν...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ