Ο Ρωμανός της ΝΔ λέει οτι τον απειλεί ο Ypo: «Ήταν τρολιά, σιγά μην σκοτώσουμε», απαντά ο τράπερ (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ρωμανός της ΝΔ λέει οτι τον απειλεί ο Ypo: «Ήταν τρολιά, σιγά μην σκοτώσουμε», απαντά ο τράπερ (pics & vid)
Ο Ypo ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με το μήνυμα με το όπλο στον Διευθυντή του Γρ. Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Διαστάσεις πήρε, έστω και προσωρινά, η online κόντρα του Νίκου Ρωμανού με τον Ypo μέσω μηνυμάτα στο Instagram και στο Twitter.

Αφορμή, αποτέλεσε η δήλωση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ προς ημερών, με την οποία χαρακτήριζε αισχρή την δήλωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τονίζοντας οτι χώρος των καλλιτεχνών «αριστεροκρατείται».

Ο γνωστός τράπερ έκανε αναδημοσίευσε την δήλωση αυτή, σχολιάζοντας: «Και ο χώρος των ράπερς αριστεροκρατείται. Θες να φας στην μάπα καμια χρυσή από glock;».

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του κ. Ρωμανού, ο οποίος επιχείρησε να συνδέσει τον Ypo με τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της παρουσίας του σε συγκεντρώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ypo: «Ήταν τρολιά»

Ο Ypo μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ξεκαθάρισε την θέση του λέγοντας πως έκανε πλάκα: «Ήταν καθαρά τρολιά. Ούτε μία περίπτωση δεν υπάρχει να σκοτώσουμε και άνθρωπο, αυτό έλειπε. Το θεώρησα σαν τρολ, μια πλάκα, δεν ήθελα να θίξω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η παρεξήγηση έχει λήξει μέσω ενός κοινού γνωστού: «Τα έχουμε βρει με τον κύριο μέσω ενός κοινού μας γνωστού, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και του είπε "ο Ypo" αποκλείεται, ξέρεις τρολάρει».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YPOTESLA (@ypoxthonioscm)

Συνεχίζει ο Νίκος Ρωμανός

Ο Νίκος Ρωμανός όμως, το πρωί της Πέμπτης έδωσε συνέχεια στο θέμα μιλώντας στον ΣΚΑΙ: «Δεν είπα ως μομφή ότι ο καλλιτεχνικός χώρος αριστεροκρατείται. Συνέδεσα αυτή τη διαπίστωση με το κούνημα του δαχτύλου από συγκεκριμένους χώρους με το ότι θα έπρεπε να ξέρουμε (για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση). Ανέδειξα μια υποκρισία ενός πολιτικού χώρου που έχει προνομιακή σχέση με τον χώρο των ηθοποιών και μας κουνάει εμάς το δάχτυλο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ