Survivor: Η στιγμή του τραυματισμού της Ελευθερίας Ελευθερίου (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η στιγμή του τραυματισμού της Ελευθερίας Ελευθερίου (vid)
Η στιγμή του τραυματισμού της Ελευθερίας Ελευθερίου και οι αποκαλύψεις της Σοφίας Μαργαρίτη για το τί έλεγε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Τριαντάφυλλο.

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor περιλαμβάνει αποκαλύψεις για τις σχέσεις του Κώστα Παπαδόπουλου με τον Τριαντάφυλλο, τον τραυματισμό της Ελευθερίας Ελευθερίου, αλλά και μία αποχώρηση...

Αυτή είναι η πρόγευση που μας έδωσε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑΙ, το οποίο ξεκινάει με τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία μίλησε για το τί έλεγε ο Κώστας Παπαδόπουλος για τον Τριαντάφυλλο.

«Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι και αυτός fan της κωλοτούμπας. Το κάνει τόσο φανερά... Δεν μπορώ τον Ντάφι να τον διώξουμε, είναι τεμπέλης, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο. Και ξαφνικά να κάνεις τέτοια κωλοτούμπα, επειδή φοβάσαι μην τυχόν σε διώξουν», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, στο ενδιάμεσο προβάλλονται δηλώσεις και του ίδιου του Τριαντάφυλλου, ο οποίος λέει για την προσέγγισή του από τον Κώστα Παπαδόπουλο: «Μου λέει οτι μπορεί να έχω επηρεαστεί από κάποια άλλα άτομα, όλοι τα ξέρουμε αυτά».

Ο τραυματισμός της Ελευθερίας Ελευθερίου

Παράλληλα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, το οποίο προβλέπει δύο παίκτες από κάθε ομάδα να κουβαλάνε κάτι σαν φορείο με σακιά πάνω, να τραυματίζεται η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μάλιστα η στιγμή του τραυματισμού φαίνεται στο video με την γνωστή τραγουδίστρια, να... χάνει το φορείο και να φωνάζει: «Παιδιά το γόνατό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ