Το χειρότερο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη: Νοικιάζεται 1650 δολάρια το μήνα (vid)

Gazzetta team
Το χειρότερο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη: Νοικιάζεται 1650 δολάρια το μήνα (vid)
Το χειρότερο σπίτι που θα μπορούσε κάποιος να νοικιάσει είναι αυτό στην Νέα Υόρκη. Εναλλακτικά μπορεί να εγκατασταθεί σε μια ντουλάπα.

Όσοι έχουν προσπαθήσει να ενοικιάσουν σπίτι, σίγουρα έχουν δει απίθανα πράγματα. Κι όταν λέμε απίθανα, δεν αναφερόμαστε σε εντυπωσιακά αλλά το αντίθετο.

Υπόγεια με υγρασίες, «τρύπες», «λαγούμια» και οτιδήποτε μη κατοικήσιμο που κάποιοι το ονόμασαν διαμέρισμα και έβαλαν ενοικιαστήριο.

Το επίσης απίστευτο σε αυτές τις περιπτώσεις (ή έστω στις περισσότερες) είναι η τιμή του ενοικίου, η οποία είναι το λιγότερο... εξοργιστική.

Αυτό όμως όπως φαίνεται, δεν συμβαίνει μόνο στην χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Ένα τέτοιο σπίτι έγινε viral διαδίκτυο, καθώς αναρτήθηκε στο Tik Tok.

@newyorkcityrealtor

##apartmenttherapy ##westvillage ##apartmenthunting ##luxuryapartmentsnyc ##nycapartment ##fyp

♬ original sound - New York City Realtor

Ίσως αν δει κάποιος το εν λόγω διαμέρισμα να... να νιώσει λίγο καλύτερα σχετικά με όσα έχει δει.

Συγκεκριμένα, οι συνιδρυτές του λογαριασμού στο TikTok Realtor της Νέας Υόρκης, μοιράστηκαν μερικά βίντεο, που έχουν γίνει πλέον viral, όπου δείχνουν το «χειρότερο διαμέρισμα που υπάρχει» στην Νέα Υόρκη.

Πρόκειται για ένα σπίτι απίστευτα μικρό και κυρίως... πανάκριβο, αφού ενοικιάζεται 1650 δολάρια το μήνα. Αλλά τα παράδοξα του σπιτιού δεν σταματούν εδώ, αφού το μπάνιο... αγνοείται. Δηλαδή υπάρχει αλλά είναι κοινόχρηστο.

@newyorkcityrealtor

##apartmenthunting ##apartmenttherapy ##luxuryapartmentsnyc ##westvillage ##realestateagent ##part2

♬ original sound - New York City Realtor

Βέβαια κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η Νέα Υόρκη είναι μια πανάκριβη πόλη με μικροσκοπικά διαμερίσματα, απλά για το συγκεκριμένο με τέτοιο ενοίκιο, θα φανταζόταν κανείς κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το αρχικό βίντεο πάντως έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,6 εκατομμύρια likes, έχει αναδημοσιευτεί 113.9 χιλιάδες φορές και έχει λάβει πάνω από 41,2 χιλιάδες σχόλια στο TikTok.

Συνοψίζοντας, το σπίτι αυτό θα μπορούσε να είναι απλά μία ντουλάπα – δωμάτιο αφού διαθέτει ένα μικροσκοπικό ψυγείο αλλά όχι κουζίνα ή μπάνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ