Survivor: Η εντυπωσιακή γυμνάστρια που μπαίνει στο παιχνίδι (vid)

Η νέα παίκτρια του Survivor είναι μια εντυπωσιακή γυμνάστρια.
Νέα παίκτρια μπαίνει στο σημερινό (1/2) επεισόδιο του Survivor και όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το όνομά της είναι Καρολίνα Καλύβα και αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα των «κόκκινων».
Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη και η παραγωγή ευελπιστεί πως θα βοηθήσει τους κόκκινους.
Στην συνέχεια αναμένεται να μπει στο παιχνίδι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού αλλά και άλλοι δύο παίκτες.
Η μελαχρινή καλλονή ειδικεύεται στο pilates σύμφωνα με τις πληροφορίες. Από τα πρώτα πλάνα του τρέιλερ, φαίνεται το καλογυμνασμένο της κορμί που μαγνητίζει τα βλέμματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Μακελειό στο «Joy Bar» της Γλυφάδας: Συνελήφθη ο «Τάκης ο Αλβανός»
- Survivor: Σχέδιο... εξόντωσης της Σαλαγκούδη «Με μια κουτουλιά, με μια καρύδα;» (vid)
- Ο ιερέας με τη Νοτιοαφρικάνικη μετάλλαξη είχε λάβει μέρος σε Θεία Κοινωνία (vid)
- Survivor: Αναλυτικά τα χρήματα που παίρνει ο Ατζούν ανάλογα με την τηλεθέαση (pic & vid)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Υπάλληλοι εστιατορίων αποκαλύπτουν: Ποια φαγητά να μην αγγίξουμε ποτέ
- Ισχυρίζεται ότι πριν 50 χρόνια τον απήγαγαν εξωγήινοι που τον είχαν προειδοποιήσει για τον Covid και για Παγκόσμιο Πόλεμο (vid)
- Το Twitter «τρολάρει» την Eurovision: O «Ντάνος», το... χαρτί υγείας και «τι έγινε ρε παιδιά έστειλε το ΠΑΣΟΚ τραγούδι;»