Survivor: Εκρηκτικό το κλίμα, «ότι θα πεινάει ο καλός συνάδελφος δεν τον ένοιαζε καθόλου» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Εκρηκτικό το κλίμα, «ότι θα πεινάει ο καλός συνάδελφος δεν τον ένοιαζε καθόλου» (vid)
Όπως φαίνεται, η κόντρα Τριαντάφυλλου-Καλίδη στο Survivor θα έχει πολλά επεισόδια.

Στο Survivor δημιουργήθηκε θέμα μεταξύ Τριαντάφυλλου και Πάνου Καλίδη, αφού ο πρώτος τον κατηγόρησε ότι έκλεψε προμήθειες και συγκεκριμένα, λάδι.

Ο Πάνος Καλίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και δημιουργήθηκε ένταση που στο συμβούλιο του νησιού.

Μια ένταση ανάμεσα, κυρίως, στον τραγουδιστή και τον Τριαντάφυλλο.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, στην παραλία των Μπλε ο Πάνος Καλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «η καλύβα μου είχε δύο εισόδους. Ειδικά από εκείνη που κοιμόταν ο Γιώργος Κοψιδάς φαινόταν πάρα πολύ έντονα και δεν το έκρυψα ποτέ επιμελώς όπως θα έκρυβε κάποιος μια προμήθεια που βρήκε και θέλει να την καταναλώσει μόνος του. Άρα αν ήθελα θα ήταν κρυμμένη στο δάσος. Είναι φως φανάρι ότι ο Τριαντάφυλλος με έχει στοχοποιήσει», ανέφερε.

Στην παραλία των Κόκκινων, ο Τριαντάφυλλος είχε ακόμα υπερένταση και ξέσπασε τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στην κάμερα του Survivor.

«Άλλη μια φορά είδα στη ζωή μου πως η αλήθεια σε κάποιους πονάει. Και πονάει πάρα πολύ! Κατά τα άλλα είμαι καλός συνάδελφος, όπως έλεγε ο Πάνος ότι θα μου έλεγε καλημέρα, αλλά ο συνάδελφος θα έκλεβε από τον άλλον για να μην τρώει και να πεινάει. Δυο φορές το έκανε με το ρύζι με την Κάτια, τρεις και το λάδι. Ότι θα πεινάει ο καλός ο συνάδελφος δεν τον ένοιαζε καθόλου, ότι θα πεινάει η υπόλοιπη ομάδα δεν τον ένοιαξε καθόλου και είπε και ντροπή μου. Ντροπή μου που έκλεψε δύο φορές ρύζι και δεν ήρθε να το πει στον καλό τον συνάδελφο. Τι συνάδελφος και φίλος από τη στιγμή που τον αφήνει να πεινάει; Τι σόι αδελφοσύνη είναι αυτή; Για να ξέρω δηλαδή… Άμα κάνω λάθος, παιδιά, κατακρίνετε με», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ