Quiz με δώρο έξι PlayStation 5 και δέκα iPhone 12! (vid)

Gazzetta team
Quiz με δώρο έξι PlayStation 5 και δέκα iPhone 12! (vid)
«bwin έγινε;»: To κορυφαίο Social Game της bwin μοιράζει μοναδικά δώρα! Δείτε τις... μάχες των συντακτών του gazzetta.gr και τα αποτελέσματα που πέτυχαν!

Η πρόκληση ήρθε από την πλευρά της bwin. Και ήταν μεγάλη.

Ζητήσαμε, λοιπόν, από τρεις έμπειρους αθλητικούς συντάκτες του Gazzetta να αποδείξουν on camera πόσο μεγάλοι παίκτες είναι και να μπουν στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα.

Ποιο είναι το πιο αλλοπρόσαλλο χατ-τρικ της ιστορίας; Ποια είναι η σχέση του καζίνο με τα σάντουιτς; Ο Πάντος έχει σκοράρει με τα χρώματα του Ολυμπιακού; Τσίγκας, Μελάγιες, Σαούλης και Ζάλιαρης παίρνουν θέση και δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στο «Έγινε ή Δεν Έγινε Ποτέ», στο πρωτότυπο και απόλυτα διασκεδαστικό κουίζ της bwin, που μόλις ξεκίνησε και χαρίζει δύο Playstation 5 κάθε εβδομάδα και δέκα συνολικά iPhone 12 στους... μεγάλους συμμετέχοντες!

Μια απλή σύνδεση μέσω του Facebook αρκεί για τη συμμετοχή στο κουίζ της bwin, ενώ κάθε φορά οι ερωτήσεις αλλάζουν, μαζί με τα αποτελέσματα.

Δες το βίντεο, παίξε το κουίζ και πάρε μέρος στη μεγάλη κλήρωση. A! Και μην ξεχάσεις να μοιραστείς τα αποτελέσματα με τους φίλους σου στο Facebook για να διαπιστώσετε ποιος είναι μεγαλύτερος παίκτης. Εσείς ή οι συντάκτες του Gazzetta;

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.