25χρονος επαγγελματίας παίκτης του Call Of Duty αποσύρεται λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα (pic & vid)

Gazzetta team
25χρονος επαγγελματίας παίκτης του Call Of Duty αποσύρεται λόγω τραυματισμού στον αντίχειρα (pic & vid)
Ένας από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες παίκτες του Call Of Duty αποσύρεται λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι.

Η εικόνα που έχουμε οι περισσότεροι για τους επαγγελματίες video games, είναι πως κάθονται κάπου αραχτοί και απολαμβάνουν το χόμπι τους. Έως ένα βαθμό, τα πράγματα είναι κάπως έτσι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι απουσιάζουν τα προβλήματα...

Δείτε για παράδειγμα την περίπτωση του Thomas «ZooMaa» Paparatto, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του Call Of Duty.

Ο 25χρονος gamer λοιπόν ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω ενός τραυματισμού στον αντίχειρα, ο οποίος καθιστά αδύνατο να συνεχίζει να παίζει σε τόσο απαιτητικούς ρυθμούς.

Το μήνυμά του...

Ο παίκτης των New York Subliners έγραψε μεταξύ άλλων: «Κάνω πίσω και πλέον δεν θα αγωνιστών στο Call Of Duty στο άμεσο μέλλον. Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά πριν λίγο καιρό στο FaZe δυσκολεύτηκα αρκετά με μία αδυναμία στον αντίχειρα και στον καρπό και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Η διαδικασία του να γίνει ξανά υγιής ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω περάσει ποτέ, τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Μου προκάλεσε πολύ άγχος και νευρικότητα.

Δυστυχώς ο τραυματισμός επέστρεψε καθιστώντας δύσκολα για εμένα να αγωνιστών στο υψηλότερο επίπεδο με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το να παίζω με την αδυναμία και τον πόνο, είναι αδύνατον πλέον.

Δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι όταν δεν είμαι ο «ZooMaa» που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν. Νιώθω οτι δεν είναι σωστό να τα ξαναπεράσω όλα αυτά, προκαλώντας περισσότερη ζημιά στο χέρι μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ