Καταζητούμενος σχολίασε ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook επειδή κορόιδευαν τα μαλλιά του (pics)

Gazzetta team
Καταζητούμενος σχολίασε ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook επειδή κορόιδευαν τα μαλλιά του (pics)
Καταζητούμενος σχολίασε κάτω από το post της αστυνομίας στο Facebook με το πρόσωπό του επειδή ένιωσε προσβεβλημένος από τα σχόλια.

Το θέμα της εμφάνισης και κυρίως των μαλλιών είναι σημαντικό για τους περισσότερους.

Για έναν καταζητούμενο όμως μάλλον ήταν σημαντικότερο και από την ελευθερία του.

Ο λόγος; Σχολίασε ο ίδιος την φωτογραφία της αστυνομίας με το πρόσωπό του στα social media επειδή στα σχόλια κάποιοι τον κορόιδευαν.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Γουοργικσάιρ στη Βρετανία ανήρτησε τη φωτογραφία του 37χρονου Ντάρεν Γουίτμορ, που καταζητούνταν ως ύποπτος επίθεσης στις 3 Ιανουαρίου.

«Ο Ντάρεν είναι λευκός, με ύψος 1,82 και λεπτός. Τώρα έχει φωτεινά μπλε μαλλιά κι ένα τατουάζ πάνθηρα στο αριστερό του χέρι» έγραφε η αστυνομία στην ανάρτηση.

Κάποιοι χρήστες του Facebook που φαίνεται ότι γνώριζαν τον 37χρονο σχολίασαν πως ο Darren έχει πλέον καταπληκτικό μπλε μαλλί.

Όμως το σημαντικότερο σχόλιο ήταν του ίδιου αφού προφανώς δεν του άρεσαν καθόλου όσα έγραφαν οι περισσότεροι.

«Οι προσπάθειές σας να με κάνουν να μοιάζω σαν τα αστεία σας είναι σχεδόν τόσο χάλια όσο τα μαλλιά σας. Τα δικά μου είναι μπλε, γιατί έχω δικαιολογία, ποια είναι η δική σας» σχολίασε.

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια κάποιος έγραψε ότι μοιάζει με στρουμφάκι και κάποιος άλλος πως μάλλον την επίθεση την έκανε στον κομμωτή του.