Survivor: Μαλλιά - κουβάρια οι Διάσημοι, «Σκεφτόμουν να τους δώσω χαστούκι για να συνέλθουν» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Μαλλιά - κουβάρια οι Διάσημοι, «Σκεφτόμουν να τους δώσω χαστούκι για να συνέλθουν» (vid)
Ανω κάτω έχουν γίνει οι Διάσημοι του Survivor μετά την ήττα της Δευτέρας από τους Μαχητές και όσα την ακολούθησαν

Οι Διάσημοι του Survivor έχουν χωριστεί σε κλίκες, ενώ το θέμα με το ρύζι έχει προκαλέσει εντύπωση τόσο στους Μαχητές, όσο και στον Περικλή Κονδυλάτο.

Μάλιστα έγινε έξαλλος με την ομάδα του και το πόσο έχουν διχαστεί, όσο και με το γεγονός ότι βγήκε προτεινόμενη η Αγγελική Λάμπρη.

«Βλέπω την ομάδα να αντιδρά με έναν τρόπο σα να μην σκέφτεται τι λέει. Δηλαδή, όλες αυτές οι συζητήσεις για τα ρύζια.... Εκείνη την ώρα έλεγα "μήπως να τους δώσω όλους στη σειρά ένα χαστούκι να συνέλθουν;"», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης σχολιάζοντας τη συμπεριφορά των υπολοίπων.

Μιλώντας στην κάμερα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε «άναυδος» με τις πέντε ψήφους που πήρε η Αγγελική, εκφράζοντας την απογοήτευσή του.

«Ειλικρινά έχω απογοητευτεί από την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αμφισβητεί την ικανότητα της ομάδας να παίρνεις σωστές αποφάσεις. «Η Αγγελική είναι ένα άτομο που δεν ενοχλεί κανένα, μια πολύ ευχάριστη παρουσία», συμπλήρωσε ο παίκτης του Survivor.

Η Αγγελική Λάμπρη «κάρφωσε» Κάτια-Τριαντάφυλλο

Από την πλευρά της η Αγγελική Λάμπρη δεν εξεπλάγη με την απόφαση των συμπαικτών της στο Survivor 4 να την ψηφίσουν. «Παρατηρώ πολύ τους ανθρώπους, δηλαδή πραγματικά, και λειτουργώ πάρα πολύ με το ένστικτο. Δηλαδή, όταν στην προηγούμενη με δείχνει η Κάτια… όταν ακούω τον Τριαντάφυλλο “Ψηφίστε Αγγέλα είναι δυνατή, δεν μασάει”. Οταν με πιάνει η Κάτια μετά που με είπε και μου λέει ότι συγγνώμη Αγγελική αλλά στρατηγικά, ξέρεις, είναι θέμα στρατηγικής», είπε η Αγγελική Λάμπρη σε Κονδυλάτο και Αννα Μαρία, με τον σχεδιαστή να λέει: «Ετσι, σου είπε;». «Ναι, οπότε το περιμένεις ρε συ Περικλή», ανέφερε η Αγγελική Λάμπρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ