Survivor: Σπόντες των Διάσημων για... συμπληρώματα διατροφής των Μαχητών (vid)

Gazzetta team
Survivor: Σπόντες των Διάσημων για... συμπληρώματα διατροφής των Μαχητών (vid)
Σπόντες των Διάσημων στο Survivor για την φυσική κατάσταση των Μαχητών, με παράδειγμα τον Τριαντάφυλλο.

Επεισοδιακό ήταν και το χθεσινό Survivor, όπου εκτός από την ένταση που υπήρχε για το φαγητό των Διάσημων και συγκεκριμένα το ρύζι, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κοψίδα, ακούστηκαν και σπόντες για την φυσική κατάσταση των Μαχητών.

Στην κουβέντα που έγινε γύρω από την φωτιά, υπήρξαν... καρφιά οτι η φυσική τους κατάσταση οφείλεται κυρίως σε συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες και φάρμακα.

Χαρακτηριστικά η άποψη που ακούστηκε από την Αγγελική, ήταν η εξής...

«Τα αγόρια τα δικά τους δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, ίσως περισσότερο κι από τα κορίτσια… Η γυμναστική που έχουν κάνει είναι λιγότερη από τα συμπληρώματα που παίρνουν… Ο Τριαντάφυλλος που έχει ένα σώμα χωρίς συμπληρώματα, φάρμακα ή βιταμίνες, νίκησε έναν από τους καλύτερους παίκτες της άλλης ομάδας… Σημασία δεν έχει η εμφάνιση αλλά η απόδοση σε βάθος χρόνου».

Νέα νίκη των Μαχητών

Στο... αγωνιστικό μέρος τώρα, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν ακόμα μία νίκη, επικρατώντας με 10-5 των Μαχητών. Την επιτυχία τους αυτή την έφερε η Ασημίνα που στην δεύτερη μέρα της στο παιχνίδι, έκανε το 10-5.

Νέοι παίκτες

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και νέοι παίκτες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, την Κυριακή θα κάνει την είσοδό της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ενώ παράλληλα ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Χειμωνέτο, ενώ κουβέντα έχει ανοίξει και με την Άννα Παναγιώταρου.

Το όνομα πάντως που αναμένεται να κάνει την διαφορά, είναι αυτό του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή πρόκειται για έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή με μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ