Τι άλλο θα συμβεί; «Αιμοβόροι» σκίουροι τρομοκρατούν γειτονιά και επιτίθενται σε πολίτες (vid)

Gazzetta team
Τι άλλο θα συμβεί; «Αιμοβόροι» σκίουροι τρομοκρατούν γειτονιά και επιτίθενται σε πολίτες (vid)
Οι σκίουροι εξαπολύουν επιθέσεις σε πολίτες και μία γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκεί που νομίζεις οτι τα έχεις δει όλα το 2020, έρχεται η είδηση πως σκίουροι εξαπολύουν επιθέσεις σε περαστικούς, τρομοκρατώντας μία γειτονιά στο Κουίνς και αναιρείς...

Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στο Ρεγκο Παρκ, αναγκάζοντας τους κατοίκους να φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους, καθώς εκεί που περπατάνε οι σκίουροι τους βάζουν στο στόχαστρο.

Τους δαγκώνουν τα πόδια, πηδάνε πάνω τους και όταν εξαπολύσουν το... δάγκωμά τους, το στόμα τους μετά ανοίγει πολύ δύσκολα.

Σε μία περίπτωση μάλιστα, μία γυναίκα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων που της είχε προκαλέσει το ζωάκι αυτό.

Προβληματισμός για τα παιδιά

Οι μεγαλύτερη ανησυχία όλων εκεί, είναι το τι θα γίνει με τα παιδιά και μην τυχόν δεχθούν κάποια επίθεση. Μάλιστα, ένα μικρό κορίτσι έδειξε στην κάμερα πως όταν βγαίνει από το σπίτι της έχει μαζί ένα σπρέι πιπεριού σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση.

Η εξήγηση που δεν επιβεβαιώνεται

Σε επικοινωνία που είχαν οι κάτοικοι της περιοχής με την υπεύθυνους της περιοχής, τους είπαν να βάλουν παγίδες, ωστόσο προς το αποτέλεσμα δεν έχει υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τώρα την πηγή του προβλήματος, ειδικοί εκτιμούν πως οφείλεται στο γεγονός οτι κάποιοι τάιζαν την σκιουράκια και τώρα που είναι μαθημένα, ζητάνε φαγητό.

Κανείς όμως από τους κατοίκους της περιοχης, δεν επιβεβαιώνει αυτή την άποψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ