Φιλανθρωπικό Gala Novibet: Μία διαφορετική ενέργεια προσφοράς

Gazzetta team
Φιλανθρωπικό Gala Novibet: Μία διαφορετική ενέργεια προσφοράς
Τι είδαμε στην πρώτη εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζούλια Νόβα και τι θα δούμε στην επόμενη.

Την Παρασκευή (18/12) στις 20:30 έκανε πρεμιέρα το φιλανθρωπικό Gala της Novibet. Όλοι το ξέρουν αυτό πια.

H Tζούλια Νόβα γύρισε τον Δωροτροχό παρέα με τον Κώστα Βαϊμάκη και τον Αντώνη Καλκαβούρα, χάρισε χρήματα σε ιδρύματα και οι υπόλοιποι συνεισφέραμε απλά παρακολουθώντας το Stream.

Πρώτος καλεσμένος του Gala ήταν ο Κώστας Βαϊμάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μπαίνει με χιουμοριστική διάθεση στο πλατό και μιλά με την Τζούλια για την εποχή που εργαζόταν στα μεγαλύτερα ελληνικά lifestyle περιοδικά των '90s.

Ακόμη, μίλησε με την Τζούλια για τα ταξίδια που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο, τη φιλία και τα γεμιστά με κέτσαπ (!), ενώ έδωσε με άνεση τις δικές του απαντήσεις σε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις (spoiler alert: αγαπημένος του αθλητής είναι ο Μαίκλ Τζόρνταν).

Τον Κώστα Βαϊμάκη διαδέχτηκε στο πλατό ο Αντώνης Καλκαβούρας, ένας εκ των αρχισυντακτών του Gazzetta.gr. Ο δικός μας άνθρωπος με λίγα λόγια. O Aντώνης μίλησε στην Τζούλια για το πώς αποφάσισε να γίνει μπασκετικός συντάκτης, για τον θαυμαστό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και για τον μεγάλο Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο έχει συναντήσει πολλές φορές στις ΗΠΑ.

Από όλα όσα είπε ο Αντώνης για τον «Greak Freak» ξεχώρισαν η αναφορά του στο ότι ο Γιάννης αποτελεί την μετενσάρκωση του «anything is possible» των Αμερικανών και πως είναι θέμα χρόνου η ζωή του Γιάννη να γίνει τόσο βιβλίο όσο και ταινία. Αναμένουμε!

Στα σημαντικά τώρα, το Φιλανθρωπικό Gala της Novibet μοίρασε από την πρώτη κιόλας εκπομπή 15.000 ευρώ σε φορείς με σημαντικό κοινωνικό έργο. Εξίσου σημαντικό είναι ότι η Novibet μεταφράζει όλα τα Views της πρεμιέρας σε επιπρόσθετη χρηματική ενίσχυση προς τα επωφελούμενα ιδρύματα. Άρα, ο καθένας από εμάς, μπορεί να προσφέρει απλά και μόνο παρακολουθώντας τις εκπομπές κάθε Παρασκευή στις 20.30.

Δεύτερο Gala ανήμερα Χριστουγέννων

Το δεύτερο Φιλανθρωπικό Gala της Novibet έρχεται αύριο, ανήμερα Χριστουγέννων στη Novibet για να μοιράσει ακόμα περισσότερα. Με οικοδέσποινα την Τζούλια Νόβα και καλεσμένο τον «Κωνσταντή» από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Γιάννη Κουκουράκη, ο Δωροτροχός γυρίζει ξανά και η Novibet προσφέρει σε δύο ακόμα σημαντικούς φορείς.

Ααα…επίσης, περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνέχεια του σκετς των Ελευθερίου- Κρόμπα, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην ενέργεια και μοιράζουν γέλιο και χαρά.

Συντονιζόμαστε όλοι αύριο (24/12) στο YouTube της Novibet στις 20.30 και βοηθούμε με το View μας να μαζευτούν ακόμα περισσότερα για όσους μας έχουν ανάγκη.