Ο Saske δίνει φωνή στην υπέρβαση της δυσκολίας

Gazzetta team
Ο Saske δίνει φωνή στην υπέρβαση της δυσκολίας
Μια απρόβλεπτη συνεργασία προκάλεσε αίσθηση αμέσως μόλις κυκλοφόρησε. Ο ταλαντούχος Έλληνας ράπερ Saske έκανε την έκπληξη δίνοντας τη φωνή του σ’ ένα διαφημιστικό «ποίημα» που υμνεί τη δύναμη του ανθρώπου.

Η νέα, ιδιαίτερα πρωτότυπη καμπάνια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος δανείζεται τη φωνή του Saske για να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι «δεν είναι κύκλος η ζωή, είναι γραμμή δυναμική κι ανοίγει πάντα, εκεί που φαίνεται κλειστή». Σε μια περίοδο που όλα μοιάζουν στάσιμα και δυσοίωνα οι στίχοι του «Δύναμή μας, η ροή μας» έχουν ήδη γίνει talk of the town, καθώς η εταιρεία Βίκος θυμίζει ότι ο άνθρωπος, σαν το νερό, πάντα προχωρά μπροστά βρίσκοντας το δρόμο του. Υπερβαίνει τα εμπόδια. Δεν σταματά την αέναη πορεία με ορμή κι ευελιξία.

Το διαφημιστικό ταίριαξε απόλυτα στον Saske η μουσική πορεία του οποίου έχει σημαδευτεί από απρόβλεπτα ταξίδια. Μεγάλωσε στην Χρυσούπολη Καβάλας μυήθηκε στη ραπ στο Μαϊάμι και τελικά κατέκτησε τη μουσική σκηνή της Αθήνας με το “Mama” και μια σειρά ακόμα επιτυχίες που μετρούν εκατομμύρια σε views και downloads. Εξάλλου και αυτό το ταξίδι του νερού που περιγράφει το clip της Βίκος ξεκινά από τα ειδυλλιακά τοπία στα Ζαγοροχώρια και φτάνει στο πιο σκληρό urban τοπίο, μοιάζει πολύ με το ταξίδι του Saske στην επιτυχία.

Ένα ταξίδι του «μαζί» που συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες καθώς «είναι ο άνθρωπος νερό και μοιάζει τόσο φυσικό το να κυλάμε, μαζί να προχωράμε».

Ο Βίκος έκανε τη διαφορά με αυτό το ιδιαίτερα καλαίσθητο διαφημιστικό, υπενθυμίζοντας πως η αέναη ροή του ανθρώπου είναι και η δύναμή του.