Μπαμπάς έκανε τατουάζ το ίδιο σημάδι με τον γιο του για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση (pic)

Gazzetta team
Μπαμπάς έκανε τατουάζ το ίδιο σημάδι με τον γιο του για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση (pic)
O Derek Prue επέμεινε την βελόνα του τατουάζ για 30 ώρες, προκειμένου να αποκτήσει ένα σημάδι ίδιο με του γιου του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επέλεξε να βοηθήσει τον γιο του να αποβάλει την δυσαρέσκεια που του γέμιζε το εκ γενετής σημάδι που είχε στα αριστερά πλευρά του, ένας πατέρας από το Stony Plain.

Ο 8χρονος γιος του Derek Prue, αρχικά ήταν περήφανος για το καφέ σημάδι αυτό, αλλά όσο μεγάλωνε άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει στην πισίνα, δείχνοντας πως δεν ήταν και τόσο... άνετος με την ύπαρξή του.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα με το εκ γενετής σημάδι, αλλά είδα οτι άρχισε να προσπαθεί να το καλύπτει», είπε ο πατέρας του, ο οποίος αποφάσισε να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει και να γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Πως; Κάνοντας και εκείνος, στο ίδιο σημείο και με το κατάλληλο χρώμα μελανιού, ένα τατουάζ που θα ήταν ακριβώς σαν το σημάδι του 8χρονου γιου του. Έτσι πήγε στο Juicy Quill Tattoo και επέμεινε την βελόνα στο σώμα του για συνολικά 30 ώρες, προκειμένου να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Νόμιζα οτι θα ήταν απλά ένα ραντεβού. Αλλά οι τρεις ώρες, εξελίχθηκαν σε 30, καθώς χρειαζόταν δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Today we have a father who’s 8yr old son has a large birthmark, his son is being teased and harassed by kids at...

Δημοσιεύτηκε από Juicy Quill Tattoo στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

Μάλιστα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στον γιο του. «Απλά έβγαλα την μπλούζα και του έδειξα οτι έχω το ίδιο σημάδι με αυτόν», με τον μικρό να απαντά «That’s cool!».

Έτσι από την επόμενη φορά που πήγε στην πισίνα, έκανε το μάθημα κολύμβησης και πάλι χωρίς μπλούζα.

This is derrick Jr and derrick sr . He is the dad that got his sons birthmark tattooed, its Very cool that he could do this to help his sons confidence and that we could be a part of their story .

Δημοσιεύτηκε από Juicy Quill Tattoo στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ