65χρονος gamer έχει τερματίσει περισσότερες από 30 φορές το Red Dead Redemption 2 (pic)

Gazzetta team
65χρονος gamer έχει τερματίσει περισσότερες από 30 φορές το Red Dead Redemption 2 (pic)
Ένας 65χρονος έχει τερματίσει το... ατελείωτο Red Dead Redemption 2 περισσότερες από 30 φορές!

Το Red Dead Redemption 2 θεωρείται, ήδη, θρυλικό και φυσικά λογίζεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών.

Είναι, δε, ένα τεράστιο παιχνίδι, ανοικτού κόσμου, με άπειρες αποστολές, επικούς χαρακτήρες και ιστορίες για εξερεύνηση. Για να το τελειώσει, λοιπόν, ένας gamer χρειάζεται πολύς κόπος, χρόνος και αποφασιστικότητα.

Ωστόσο, ένας παίκτης κατάφερε να το τελειώσει όχι μία, δύο ή τρεις φορές, αλλά περισσότερες από 30 φορές! Και το ακόμη πιο φοβερό είναι πως αυτός ο gamer δεν είναι κανένας πιτσιρικάς, αλλά είναι 65 ετών!

Στο Reddit, ο χρήστης ApeWatcher μοιράστηκε την ιστορία του αγαπημένου παιχνιδιού του πατέρα του και πρόσθεσε, μάλιστα και μια φωτογραφία του, με τον 65χρονο να φοράει μέχρι και μπλουζάκι Red Dead Redemption 2, ενώ αράζει στην πολυθρόνα του και βολτάρει με το άλογό του.

Ο... περήφανος γιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Παίζει το Red Dead 2 για ώρες κάθε μέρα. Έχει τελειώσει την ιστορία 30+ φορές. Προσπάθησα να τον πείσω να παίξει και κανένα άλλο παιχνίδι, αλλά τίποτα»...

Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

My 65 year old dad. He plays Red dead 2 story mode for hours every day. He finished the story 30+ times at this point. I’ve tried getting him into other games but he only wants to play Red Dead 2. from r/RDR2