H 32χρονη που είχε ερωτική επαφή με τον 14χρονο θέλει να «ανεβάζει» αισθησιακές φωτογραφίες στο OnlyFans (pics)

Gazzetta team
H 32χρονη που είχε ερωτική επαφή με τον 14χρονο θέλει να «ανεβάζει» αισθησιακές φωτογραφίες στο OnlyFans (pics)
Η 32χρονη που έχει τρία μικρά παιδιά, παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018, αλλά υποστηρίζει ότι πίστευε πως ήταν πάνω από 16 ετών εκείνη την εποχή.

H 32χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε ερωτική επαφή με έναν 14χρονο και οδηγήθηκε σε δίκη, αποφάσισε να κάνει νέα καριέρα.

Είχε κατηγορηθεί για την αποπλάνηση ενός 14χρονου το 2018 και τελικά το δικαστήριο την αθώωσε καθώς έπεισε τους δικαστές πως όταν συνέβη το περιστατικό δεν ήξερε πως η ηλικία του αγοριού με το οποίο κατέληξε στο κρεβάτι ήταν 14 ετών και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 χρονών.

Μάλιστα, η Τέα Βίνσεντ ξέσπασε σε δάκρυα όταν ανακοινώθηκε η αθωωτική για εκείνη απόφαση.

Δημοσιεύτηκε από TeAh Leanne στις Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Τώρα θέλει να κάνει νέα καριέρα καθώς, όπως η ίδια ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλει να κάνει λογαριασμό στο OnlyFans και να ανεβάζει αισθησιακές φωτογραφίες.

«Σκέφτομαι να κάνω έναν λογαριασμό OnlyFans. Οι άνθρωποι με μισούν ήδη, έτσι δεν θα χάσω πολλά», ανακοίνωσε η Teah Vincent σε ένα βίντεο Instagram, σύμφωνα με την New York Post.

Δημοσιεύτηκε από TeAh Leanne στις Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Το OnlyFans είναι ένας ιστότοπος όπου οι συνδρομητές πληρώνουν για να δουν περιεχόμενο που θεωρείται ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δημοσιεύτηκε από TeAh Leanne στις Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019