Μια 32χρονη είχε ερωτική επαφή με έναν 14χρονο αφού τον είδε να παίζει ποδόσφαιρο στο πάρκο (pic)

Gazzetta team
Μια 32χρονη είχε ερωτική επαφή με έναν 14χρονο αφού τον είδε να παίζει ποδόσφαιρο στο πάρκο (pic)
Η 32χρονη φέρεται να έριξε το παιδί στο κρεβάτι χωρίς να έχουν μιλήσει ιδιαίτερα γι' αυτό, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Μια μητέρα 32 ετών, είδε δυο 14χρονους να παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο κοντά στο σπίτι της και κατέληξε να έχει ερωτική επαφή με τον έναν από τους δυο.

Η Τάι Βίνσεντ, 32 ετών, προσέλκυσε τους δύο 14χρονους στο σπίτι της στο Woolaston του Gloucestershire, προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό αφού τους είδε να παίζουν ποδόσφαιρο.

Πήρε ένα από τα αγόρια στην κρεβατοκάμαρά της και στη συνέχεια ξεκίνησε να κάνει σεξ μαζί του, αναφέρθηκε στο δικαστήριο του Γκλούτσεστερ.

Η 32χρονη που έχει τρία μικρά παιδιά, παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018, αλλά υποστηρίζει ότι πίστευε πως ήταν πάνω από 16 ετών εκείνη την εποχή.

Η εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμίθ είπε στους ενόρκους ότι η Βίνσεντ προσέφερε στα αγόρια ένα ποτήρι νερό και τους ζήτησε να πάνε στο σπίτι της αφού πέρασαν το απόγευμα παίζοντας ποδόσφαιρο στο Woolaston Memorial Hall.

Τα παιδιά πήγαν στο σπίτι της και μάλιστα η 32χρονη φέρεται να γνώριζε τον έναν, αλλά όχι το άλλο παιδί.

Ωστόσο εκείνος της είπε πως ήταν 14 ετών, αν κι εκείνη υποστήριξε πως θεωρούσε ότι ήταν μεγαλύτερος. Μάλιστα μίλησαν λίγο για το σχολείο πριν ξεκινήσουν κουβέντα για τις σεξουαλικές σχέσεις.

Στην συνέχεια εκείνη πήρε το ένα παιδί και το πήγε στο δωμάτιο, ενώ το άλλο άκουγε παράξενες κραυγές ενώ καθόταν στο καθιστικό, οπότε και αποφάσισε να φύγει.

Αφού τελείωσαν όλα, λίγες μέρες μετά τα δυο παιδιά εκμυστηρεύτηκαν τι έγινε σε έναν φίλο τους, ο οποίος τους παρότρυνε να το πουν στους γονείς τους.