Γιος μεγιστάνα πλένει τα λάστιχα της Lamborghini του με σαμπάνια και τα σκουπίζει με μάσκα για τον κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Γιος μεγιστάνα πλένει τα λάστιχα της Lamborghini του με σαμπάνια και τα σκουπίζει με μάσκα για τον κορονοϊό (vid)
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο 25χρονος Victor Micula, γιος μεγιστάνα από τη Ρουμανία, καθώς ανέβασε βίντεο στο TikTok, όπου εμφανίζεται να ​πλένει τα λάστιχα της Lamborghini του με σαμπάνια και να τα σκουπίζει με μάσκα για τον κορονοϊό...

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει ο Victor Micula, ο 25χρονος γιος ενός πολύ γνωστού Ρουμάνου μεγιστάνα, καθώς ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου εμφανίζεται να ​πλένει τα λάστιχα της Lamborghini του με σαμπάνια και να τα σκουπίζει με μάσκα για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος... αναρωτιέται ποια από τις δύο πανάκριβες σαμπάνιες, Moet Chandon ή Cristal, είναι το καλύτερο γυαλιστικό για τους τροχούς της, επίσης πανάκριβης, Lamborghini Urus. Η κίνησή του, δε, να πάρει μια μάσκα για τον κορονοϊό και να σκουπίσει κατόπιν τα λάστιχα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον 25χρονο, μάλιστα, να λέει: «Ήμουν περίεργος, ποια από τις δύο σαμπάνιες πλένει καλύτερα τους τροχούς της Lamborghini. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μάσκα, φυσικά, καθώς είναι χρήσιμη για κάτι».

Για την ιστορία, ο Victor Micula, σύμφωνα με τη Sun, πήγαινε στο σχολείο μικρός με... ελικόπτερο, προκειμένου να κοιμάται περισσότερο. Είναι γιος του Viorel Micula, ο οποίος δραστηριοποιείται με τον δίδυμο αδερφό του στον κλάδο των τροφίμων, των ακινήτων, των μέσων ενημέρωσης και του τουρισμού.

Πριν από λίγο καιρό, δε, ο υιός είχε τραβήξει και πάλι πάνω του όλα τα βλέμματα, όταν, όχι μόνο έβαλε μια πρόχειρη στολή... αστυνομικού και βγήκε για περιπολία με τέσσερα όργανα της επιβολής του νόμου στην Οραντέα, αλλά απέκτησε και πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων της αστυνομίας!

Παλαιότερα, εξάλλου, είχε οδηγήσει τη Ferrari του (έχει και από αυτήν...) σε έναν πεζόδρομο, ώστε να κάνουν, μαζί με τη φίλη του, τα ψώνια τους από ένα κοσμηματοπωλείο, ενώ είχε προσγειωθεί σε μοναστήρι με το αγαπημένο του, φυσικά, ελικόπτερο, δίπλα σε μοναχούς, που έκαναν διαλογισμό!

Το τελευταίο εξάμηνο ο νεαρός ζει στη Ζυρίχη και πηγαινοέρχεται στη Ρουμανία με ένα εξαθέσιο ιδιωτικό τζετ αξίας 6,5 εκατ. ευρώ...