Το 66% θα πάρει άδεια για να παίξει PlayStation 5 και ένα 2% θα δηλώσει ασθένεια (pic)

Gazzetta team
Το 66% θα πάρει άδεια για να παίξει PlayStation 5 και ένα 2% θα δηλώσει ασθένεια (pic)
Το PlayStation 5 κυκλοφόρησε σήμερα (12/11) σε Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία, ενώ οι πρώτες κονσόλες από τις προπαραγγελίες κατέφθασαν και στη χώρα μας, με έρευνα να δείχνει ότι το 66% των εργαζομένων gamers πήρε ή θα πάρει άδεια για να «λιώσει», ενώ ένα 2% θα δηλώσει ασθένεια...

Αυτές οι ημέρες είναι η χαρά (τι χαρά δηλαδή, η απόλυτη ευτυχία) των απανταχού gamers!

Την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου, κυκλοφόρησαν τα Xbox Series X και Xbox Series S και σήμερα (12/11), το PlayStation 5 είναι, πλέον, διαθέσιμο σε Αμερική, Αυστραλία και Ιαπωνία, ενώ, βέβαια, οι πρώτες κονσόλες από τις προπαραγγελίες κατέφθασαν και στη χώρα μας. Στην Ευρώπη, ωστόσο, αλλά και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει ο κόσμος να κάνει υπομονή μέχρι τις 19 του μήνα.

Ήδη, όμως, γίνεται ένας χαμός με τις... άδειες!

Σε όσες χώρες κυκλοφόρησε σήμερα η κονσόλα νέας γενιάς της Sony, ένα 66% των εργαζομένων gamers θα πάρει άδεια και δεν θα πάει στη δουλειά του, προκειμένου να καθίσει στο σπίτι και να «λιώσει», ενώ ένα 2% θα πει ψέματα πως αρρώστησε!

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί σε λίγες μέρες και στην Ευρώπη.

Η παραπάνω έρευνα έγινε από το executives.co.uk, ενώ παρόμοια είναι τα αποτελέσματα μιας ακόμη πρόσφατης έρευνας, του Reddit, που διαπίστωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των fans του PlayStation είτε θα χρησιμοποιούν μέρα (ή μέρες) από την ετήσια άδειά τους είτε θα που ένα μικρό ψεματάκι...

Πολλοί παίκτες, δε, έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να περιμένουν απλώς μια μέρα και να πάρουν άδεια αύριο, Παρασκευή (13/11), ώστε να έχουν ένα ολόκληρο τριήμερο μπροστά τους, παίζοντας τα Demon's Souls και Spider-Man: Miles Morales, που έχουν κυκλοφορήσει ήδη και ενώ αναμένονται σήμερα και νέα παιχνίδια και γενικώς... χρόνο να έχετε και χρήματα να «λιώνετε»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ