Τα Honor 50 και Honor Magic Series smartphones, επίσημα, με επεξεργαστές της Qualcomm

Gazzetta team
Τα Honor 50 και Honor Magic Series smartphones, επίσημα, με επεξεργαστές της Qualcomm
Σημαντική στροφή για την κινεζική εταιρεία Honor και τα νεότερα smartphones της.

Η Honor ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία της με την Qualcomm και θα χρησιμοποιεί από εδώ και στο εξής τα chipsets της.

Μάλιστα, η κινεζική εταιρεία θα είναι από τους πρώτους OEM Android κατασκευαστές που θα ενσωματώσουν τον Snapdragon 778G στα επόμενα Honor 50 smartphones της.

«Ως παγκόσμιο brand τεχνολογίας, η HONOR έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο κορυφαίων συνεργατών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού και η συνεργασία μας με την Qualcomm ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με παγκόσμιους προμηθευτές τεχνολογίας». είπε ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co., Ltd στο συνέδριο Qualcomm China Tech Day 2021 και συνέχισε αναφέροντας πως: «Οι δυνατότητες που αναπτύχθηκαν εσωτερικά από την HONOR εφαρμόζονται και έχουν προσαρμοστεί ώστε να μεγιστοποιηθεί η χρήση του επεξεργαστή Snapdragon από την Qualcomm. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα στηρίξει την προσπάθειά μας να παρέχουμε ανώτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο».

Μέσα στον Ιούνιο αναμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις της Honor, η οποία κινείται πλέον ανεξάρτητα και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει και πάλι την ταυτότητά της.

Μάλιστα, αυτή τη φορά χωρίς την ομπρέλα της Huawei (που φάνηκε σε περιπτώσεις να λειτουργεί αρνητικά, μάλιστα) και χωρίς τους περιορισμούς που έθεσε η Κυβέρνηση Τραμπ.

Όπως είναι ξεκάθαρο, οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και για αυτήν την εταιρεία.