Lewis Hamilton, Max Verstappen και Charles Leclerc στο εξώφυλλο του F1 2021 videogame (vid)

Lewis Hamilton, Max Verstappen και Charles Leclerc στο εξώφυλλο του F1 2021 videogame (vid)
Η Codemasters ανακοίνωσε τους πιλότους που θα κοσμούν το εξώφυλλο του F1 2021.

H Codemasters αποκάλυψε το περιεχόμενο της Digital Deluxe Edition για το F1 2021 videogame, αλλά ανακοίνωσε παράλληλα και τους πιλότους που θα κοσμούν το εξώφυλλο της φετινής έκδοσης.

Ο λόγος για τους Lewis Hamilton, Max Verstappen και Charles Leclerc, οι οποίοι είναι και από τους βασικούς πρωταγωνιστές και του φετινού πρωταθλήματος.

Οι τρεις πιλότοι θα βρίσκονται στα εξώφυλλα όλων των εκδόσεων που θα κυκλοφορούν για το παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και 7 θρυλικοί πιλότοι του παρελθόντος που θα είναι διαθέσιμοι στο MyTeam Mode. Αυτοί είναι οι Michael Schumacher, Ayrton Senna, Alain Prost, Jenson Button, Nico Rosberg, David Coulthard και Felipe Massa.

To F1 2021 videogame θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου για PC, PS4, PS4, Xbox One και Xbox Series X/S και όσοι προπαραγγείλουν την Standard έκδοση θα αποκτήσουν δωρεάν το Braking Point Content Pack που περιλαμβάνει διάφορα in-game αντικείμενα, αλλά και 5000 PitCoins.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως οι αλλαγές στο καλεντάρι του πρωταθλήματος δημιούργησαν και ένα μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα για το θέμα εδώ.