H EA υπόσχεται βελτιώσεις για όλα τα αθλητικά videogames που θα κυκλοφορήσει φέτος, όπως το FIFA 22

H EA υπόσχεται βελτιώσεις για όλα τα αθλητικά videogames που θα κυκλοφορήσει φέτος, όπως το FIFA 22
Τα F1 2021, PGA Tour και FIFA θα είναι αρκετά καλύτερα από πέρσι.

Η ΕΑ υπόσχεται βελτιώσεις για όλα τα αθλητικά videogames που θα κυκλοφορήσει μέσα στο νέο της οικονομικό έτος, άρα από τώρα κι έπειτα. Ο CEO της εταιρείας, Andrew Wilson, δήλωσε πως με την προσθήκη των τίτλων της Codemasters και με αρχή τα F1 2021, PGA Tour Golf, FIFA 22 και Madden 22, η ΕΑ θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή και θα προσφέρει μεγάλες βελτιώσεις σε όλα τα επίπεδα.

«Όλα τα νέα παιχνίδια μας είναι σχεδιασμένα για τις νέες κονσόλες και είμαστε ενθουσιασμένοι για όσα θα προσφέρουμε στους fans τους. Το FIFA 21 είχε αρκετές βελτιώσεις και είναι αποδεδειγμένα και το πιο πετυχημένο ποδοσφαιρικό μας game. H σειρά ενδιαφέρει πλέον πάνω από 100 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 20 εκ. παίκτες ασχολήθηκαν με το FIFA Ultimate Team το 2020. To Madden NFL πέτυχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα της σειράς. Όλα αυτά δείχνουν κάτι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα για τα παιχνίδια της ΕΑ που θα έρθουν από το καλοκαίρι και μετά θα μάθουμε στο νέο event της εταιρείας που ανακοινώθηκε και θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα για το EA Play 2021 εδώ.