Η ανακοίνωση του νέου Battlefield game έρχεται τον Ιούνιο και η πρώτη ενημέρωση έγινε με ρίμες

Η ανακοίνωση του νέου Battlefield game έρχεται τον Ιούνιο και η πρώτη ενημέρωση έγινε με ρίμες
H EA βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να μας προετοιμάσει για το επόμενο Battlefield videogame της.

Περιμένουμε από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση του νέου Battlefield videogame που θα κυκλοφορήσει φέτος και ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση με ρίμες. Συγκεκριμένα, ενώ η ανακοίνωση υπολογιζόταν κάποια στιγμή αυτές τις μέρες, φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω.

Το σχετικό tweet αναφέρει -μέσες άκρες- πως η αποκάλυψη του παιχνιδιού θα γίνει τον Ιούνιο, όπου και θα έχουμε το πρώτο υλικό σε μορφή video.

To παιχνίδι εικάζεται πως θα κυκλοφορήσει απλά ως Battlefield (και όχι ως Battlefield 6), θα λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη εποχή και θα εκμεταλλεύεται πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων κονσολών για μεγαλύτερη ανάλυση και πιο πλούσια οπτικά εφέ. Μένει να δούμε πλέον περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Ιουνίου οι εταιρείες του χώρου θα διοργανώσουν τα σχετικά events τους, καθώς θα διεξαχθεί η ψηφιακή E3, η μεγαλύτερη έκθεση videogames που δεν θα γίνει στο Los Angeles Convention Center, λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.