Νέες φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει υβριδική κονσόλα στη λογική του Nintendo Switch

Νέες φήμες θέλουν την Apple να ετοιμάζει υβριδική κονσόλα στη λογική του Nintendo Switch
Η Apple φαίνεται να παίρνει το gaming στα σοβαρά με μια νέα κονσόλα.

Μια νέα και ενδιαφέρουσα φήμη είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην πρόθεση της Apple να δημιουργήσει μια νέα υβριδική κονσόλα videogames στα πρότυπα του Nintendo Switch.

Όπως αναφέρεται λοιπόν σε εξειδικευμένα ΜΜΕ του εξωτερικού, η Apple δουλεύει σε ένα φορητό σύστημα με ένα νέο SoC και θέλει να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο τους gamers, μια κατηγορία καταναλωτών που στην αρχή της ζωής των συσκευών της ούτε ήθελε να ακούσει.

Οι πρώτες αναφορές μιλούν για ένα ειδικό σύστημα ψύξης που ετοιμάζεται, αλλά και ένα μεγαλύτερο πάχος από αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα για να μπορεί να χωρέσει μέσα τα τμήματα που θα του προσφέρουν και μεγάλη αυτονομία, αλλά και υψηλές επιδόσεις.

Μάλιστα, πηγές των ξένων άρθρων αναφέρουν και πολύ καλές επιδόσεις σε επίπεδο GPU, αλλά και χαρακτηριστικά νέας γενιάς κονσολών, όπως το Ray Tracing.

Ακόμη, τονίζεται πως υπάρχει ήδη μια συζήτηση που είναι σε καλό επίπεδο με την Ubisoft, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν αρχικά στο Apple Arcade και μετέπειτα όπου αλλού χρειαστεί.

Είναι εμφανές πως αν το project αποκτήσει σάρκα και οστά θα αξιοποιεί πλήρως το Apple Arcade, τη συνδρομητική υπηρεσία της Apple που προσφέρει αρκετά παιχνίδια έναντι μιας μηνιαίας συνδρομής, στα πρότυπα δηλαδή του Xbox Game Pass.