Αποκλειστικά στο PES 2023 η Νάπολι, η ΕΑ θα πρέπει να την «βαπτίσει» για τα επόμενα FIFA games

Gazzetta team
Αποκλειστικά στο PES 2023 η Νάπολι, η ΕΑ θα πρέπει να την «βαπτίσει» για τα επόμενα FIFA games
Η πρώην ομάδα του Μαραντόνα δεν θα είναι με το κανονικό της όνομα στο FIFA 23.

H Konami ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Νάπολι. Η έναρξη της αποκλειστικής συνεργασίας των δύο πλευρών θα ξεκινήσει με την ποδοσφαιρική σεζόν 2021/2022, με την ιταλική ομάδα να βαπτίζεται «επίσημος συνεργάτης». Το ενδιαφέρον τμήμα της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά βέβαια την αποκλειστική εμφάνιση της Νάπολι στο eFootball PES από την σεζόν 2022/23 και μετά, κάτι που θα επιτρέπει μόνο στο παιχνίδι της Konami να έχει τα ονόματα, τις φανέλες και το γήπεδο των Ιταλών.

Αυτό σημαίνει βέβαια πως μπορεί το FIFA 22 να έχει την ομάδα κανονικά, αλλά η κατάσταση από το FIFA 23 και μετά αλλάζει και θα πρέπει να βρεθεί μια μεσοβέζικη λύση (που συνήθως είναι μια ομάδα με παρεμφερές όνομα, χρώματα και σήμα).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία με την Konami που θα δημιουργήσει μοναδικό περιεχόμενο και εμπειρίες για τους fans της Napoli», δήλωσε η επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο, Serena Salvione.

Ταυτόχρονα με τη συμφωνία για τι παιχνίδι, η Konami θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης και στα του προπονητικού κέντρου της ομάδας που θα μετονομαστεί από την 1η Ιουλίου 2021 σε “SCC Napoli KONAMI Training Center”, φιλοξενώντας νέους χώρους για gaming που θα προορίζονται για χρήση από τους παίκτες και τους επισκέπτες.