Ξέρουμε ποιος θα σου κάνει τα καλύτερα δώρα αυτό το Πάσχα

Gazzetta team
Ξέρουμε ποιος θα σου κάνει τα καλύτερα δώρα αυτό το Πάσχα
Ήρθε η ώρα να απεξαρτηθούμε από τις νονές και τους νονούς μας.

Για χρόνια αγωνιούσαμε για το με τι δώρο θα συνόδευε η νονά μας την πασχαλινή λαμπάδα. Θα την συνόδευε με ρούχα/βιβλία και θα μας απογοήτευε εντελώς ή θα τη συνόδευε με κάποιο video game και θα μας έφτιαχνε το Πάσχα;

Περάσαμε αρκετές γιορτές απογοητευμένοι, μιας και συνήθως τα δώρα των νονών δεν ταυτίζονταν με τα γούστα μας. Υπήρχαν, βέβαια, και κάποια πιο ξεπεταγμένα βαφτιστήρια και πιο cool νονές που έρχονταν σε συνεννόηση για το δώρο που θα συνόδευε την λαμπάδα. Δυστυχώς, όμως, δεν αποτελούσαν την πλειοψηφία. Όπως και να έχει, είτε είστε σε ηλικία που περιμένετε δώρο από τη νονά σας είτε όχι, το φετινό Πάσχα και τα δώρα του θα είναι διαφορετικά χάρη στην WATT+VOLT.

Ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ρεύματος στη χώρα δίνει τη δυνατότητα τόσο σε όσους είναι ήδη WATT+VOLTERS όσο και σε νέους WATT+VOLTERS να διεκδικήσουν πλούσια δώρα τεχνολογίας όπως είναι τα παρακάτω:

-3x Barbeque

-3x Ηλεκτρικά Ποδήλατα

-3x Scooter Ηλεκτρικά Πατίνια

-3x Ηχεία

-3x Αυτόματες χορτοκοπτικές μηχανές

Η διαδικασία για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό και στην κατά συνέπεια διεκδίκηση των παραπάνω δώρων είναι πολύ απλή.

Όσοι είναι ήδη WATT+VOLTERS θα πρέπει να μπουν εδώ και να συμπληρώσουν ονοματεπώνυμο & ΑΦΜ, ενώ οι νέοι WATT+VOLTERS συμμετέχουν αυτόματα με την αίτησή τους αλλά θα μπορούν να λάβουν το δώρο μόνο αν έχει ενεργοποιηθεί η παροχή τους (κι εφόσον βέβαια κληρωθούν).

Διανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να περιμένουμε μόνο από νονές και νονούς να μας φτιάξουν τις γιορτές. Η WATT+VOLT μάς δείχνει τον τρόπο.