5 δώρα για τον κολλητό σου και όχι μόνο

Gazzetta team
5 δώρα για τον κολλητό σου και όχι μόνο
Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei σου λύνουν τα χέρια αυτές τις γιορτές.

Μένουν λίγες μόνο μέρες για την ολοκλήρωση της χρονιάς και έχουμε ήδη αρχίσει να φτιάχνουμε λίστες με τα δώρα που θέλουμε να πάρουμε στους φίλους και την οικογένειά μας. Δώρα που θα δεν θα τους τα κάνουμε απλώς για να τα κάνουμε, αλλά δώρα που θα τους φανούν χρήσιμα σε όλη τη διάρκεια τη χρονιάς.

Mια τέτοια κατηγορία δώρων είναι τα δώρα τεχνολογίας. Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei (ξεκίνησαν στις 14 Δεκεμβρίου 2020) η οποία περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables, φτιάξαμε την παρακάτω λίστα με 5 δώρα για να κάνεις στον κολλητό σου. Όχι, βέβαια, πως αν τα κάνεις σε κάποιον άλλο, εκείνος θα δυσαρεστηθεί.

1.Matebook X Pro: για τον επαγγελματία που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

2.Matebook D14 και Matebook 13: για εκείνον που εκτιμά τα τεχνολογικά εργαλεία που διευκολύνουν με πρακτικό τρόπο την καθημερινότητά του, ιδανικά για καθημερινή χρήση, τα δύο αυτά μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον!

3.MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater!

4. Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).

5. P30 Pro, Nova 5T, P Smart 2021, P Smart S: καλύπτοντας όλα τα βαλάντια και όλα τα γούστα, η γκάμα smartphones της Huawei, θα ικανοποιήσει χρήστες όλων των ηλικιών. Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους και αναβαθμίστε την καθημερινότητα των αγαπημένων σας προσώπων!

Με την παραπάνω λίστα με δώρα τεχνολογίας από την Huawei είμαστε σίγουροι πως σε βγάλαμε από τη δύσκολη θέση επιλογής δώρου για τον κολλητό σου. Οι παραπάνω προτάσεις θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.