Με αυτή την υπηρεσία, το smartphone σου θα μείνει ελάχιστα στον… πάγκο

Gazzetta team
Με αυτή την υπηρεσία, το smartphone σου θα μείνει ελάχιστα στον… πάγκο
Η Smartec διαθέτει το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο υψηλού επιπέδου επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα και tablet Samsung.

Η επισκευή ενός smartphone μοιάζει με την αποθεραπεία ενός ποδοσφαιριστή από τραυματισμό. Όπως η ομάδα θέλει να τον έχει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, έτσι και εσύ θέλεις να το έχεις έτοιμο για να συντροφεύσει την καθημερινότητά σου όσο πιο άμεσα γίνεται.

Πολλές φορές, όμως, η επισκευή του smartphone σου μπορεί να έχει… υποτροπές. Τι σημαίνει αυτό; Να επιλέξεις λάθος μέθοδο… αποθεραπείας και γενικότερα να μην φροντίσεις να βρεις τον κατάλληλο «γιατρό», ο οποίος θα βοηθήσει το smartphone σου να επιστρέψει εξαιρετικά γρήγορα στην παλάμη του χεριού σου.

Στην περίπτωση των Samsung smartphones, η κατάλληλη μέθοδος αποθεραπείας είναι τα SmartecService.gr.

Πρόκειται για το πακέτο υπηρεσιών επισκευής που προσφέρει η Smartec, εκ των κορυφαίων εταιρειών στην Ελλάδα όσον αφορά στο service και από τις λίγες του κλάδου όπου η σωστή εξυπηρέτηση του καταναλωτή αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Η Smartec διαθέτει το μεγαλύτερο εξουσιοδοτημένο υψηλού επιπέδου επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα για κινητά τηλέφωνα, tablet, αλλά και smartwatches Samsung -εντός και εκτός εργοστασιακής εγγύησης-, σύμφωνα με τα στοιχεία της Samsung Electronics Hellas. Αυτό σημαίνει ότι η επισκευή θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όμως, μεγάλη σημασία έχει και ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή της όποιας συσκευής στην ενεργό δράση. Εκεί είναι που τα Smartec Services προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Καταρχάς, υπάρχει η δυνατότητα επισκευής σε 1 ώρα. Απλά, χρειάζεται να επισκεφτείς το κατάστημα της Smartec, χωρίς ραντεβού, και μέσα σε 1 ώρα έχεις πάρει πίσω τη συσκευή σου.

Η δεύτερη -και πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα επιλογών- είναι το Same Day Delivery. Στην προκειμένη περίπτωση, η συσκευή παραλαμβάνεται από το σημείο που θα υποδείξει ο πελάτης και του επιστρέφεται επισκευασμένη μέσα στην ίδια ημέρα, με μικρή επιπλέον χρέωση. Η υπηρεσία καλύπτει περιοχές εντός της ζώνης της Αττικής και για την αυθημερόν παράδοση απαιτείται η παραλαβή της συσκευής μέχρι τις 10 π.μ. Ο πελάτης μπορεί να κλείσει το ραντεβού για την παράδοση μέσω της ιστοσελίδας των SmartecService.gr.

Υπάρχει και μία τρίτη επιλογή, που αφορά τους κατόχους συσκευών Samsung σε όλη την Ελλάδα. Αυτή είναι να πας το smartphone σου σε ένα σημείο εξυπηρέτησης της ACS, να το αφήσεις εκεί και να το πάρεις από το ίδιο σημείο, μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες, επισκευασμένο και χωρίς καμία έξτρα χρέωση.

Ένα ακόμη ατού των Smartec Services είναι ότι μέσα από το site μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για το εκτιμώμενο κόστος. Το περιβάλλον της ιστοσελίδας είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον χρήστη και τον καθοδηγεί σε όλα τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνει.

Επιπλέον, η Smartec παρέχει στους πελάτες της, χωρίς χρέωση, ένα πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης των προϊόντων Samsung, το οποίο περιλαμβάνει: επίδειξη προϊόντος, ρυθμίσεις συνδεσιμότητας, διαγνωστικό έλεγχο συσκευής, μεταφορά δεδομένων (smart switch), δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας, έξυπνες συμβουλές, καθώς και εγκατάσταση και επίδειξη για τα Samsung Members.

Ο στόχος που θέτει η Smartec είναι ο πελάτης της να έχει το κινητό του επισκευασμένο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όπως οι φίλαθλοι θέλουν να ξαναδούν τον αγαπημένο τους παίκτη να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και λίγα λεπτά μετά από τη στιγμή που αποχώρησε υποβασταζόμενος. Και, το κυριότερο, να αποδίδει το ίδιο καλά στον αγώνα.