Μεγάλη Black Friday προσφορά με 1+1 δώρο στα Windows 10

Gazzetta team
Μεγάλη Black Friday προσφορά με 1+1 δώρο στα Windows 10
Ανακαλύψαμε την πιο απίθανη προσφορά του φετινού Black Friday.

H μέρα που όλοι περιμέναμε έχει σχεδόν φτάσει. Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία πριν τη φετινή Black Friday και οι προσφορές κορυφώνονται ώρα με την ώρα. Και παρότι η συγκεκριμένη χρονιά είναι κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες, σίγουρα όλοι μας έχουμε ήδη σκεφτεί τι θέλουμε να αγοράσουμε, έστω και διαδικτυακά.

Φέτος, λόγω της τηλεργασίας, ένας καλός τομέας για να επενδύσει κανείς επωφελούμενος από τις μεγάλες προσφορές είναι οι υπολογιστές και ειδικότερα το κομμάτι του software. Tο GoDeal24.com, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, έχει ετοιμάσει ένα ειδικό Black Friday Super Sale event, το οποίο διαθέτει Windows 10 keys με 1+1 δώρο, καθώς και όλα τα λογισμικά της Microsoft με τεράστιες εκπτώσεις.

Ειδικότερα, αναφορικά με τα Windows 10, οι μοναδικές 1+1 προσφορές διαμορφώνονται ως εξής:

Παράλληλα, το GoDeal24.com διαθέτει τα Windows 10 Pro keys καθώς και όλα τα λογισμικά της Microsoft με τεράστιες εκπτώσεις, άνω του 50%. Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε λογισμικά της Microsoft με έκπτωση 50% με το κουπόνι BFLE50. Ειδικότερα:

Eπιπλέον, προσφέρει έκπτωση 55% σε λοιπά Microsoft apps, με το κουπόνι BFLE55:

Να σημειωθεί ότι οι προσφορές του GoDeal24.com για τη φετινή Black Friday θα ισχύουν έως το τέλος του μήνα.

Σχετικά με το GoDeal24.com

Το GoDeal24.com το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό και έχει ήδη γίνει η πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό αλλά και video games. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο [email protected].