Black Friday 2020: Aποκτήστε δωρεάν τα Windows 10 με κάθε αγορά Microsoft Office

Gazzetta team
Black Friday 2020: Aποκτήστε δωρεάν τα Windows 10 με κάθε αγορά Microsoft Office
Βρήκαμε το καλύτερο deal για τους απανταχού tech freaks και όχι μόνο.

Ως γνωστόν, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των προσφορών. Η Black Friday, κατά την οποία οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες εκπτώσεις που προσφέρουν πολλά καταστήματα πλησιάζει και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να κάνουμε έρευνα αγοράς για να εντοπίσουμε όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίοδος ενδείκνυται για να επενδύσει κανείς σε προϊόντα τεχνολογίας. Εμείς έχουμε ξεκινήσει την έρευνα αγοράς και ήδη κάποιες προσφορές μας έχουν τραβήξει την προσοχή. Φυσικά μιλάμε για τις μεγάλες εκπτώσεις του GoDeal24 που για ακόμη μια φορά κάνει την υπέρβαση, προσφέροντας εντελώς δωρεάν τα Windows 10 με κάθε αγορά του Microsoft Office ή λογισμικού Avast Internet Security.

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη προσφορά του GoDeal24, καθώς μας επιτρέπει να αναβαθμίσουμε το λειτουργικό μας, κρατώντας παράλληλα τον υπολογιστή μας ασφαλή.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα εξής:

Οι προσφορές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Όσοι ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα Windows 10, μπορούν να τα αποκτήσουν με 50% έκπτωση με το κουπόνι BFLE50. Πιο συγκεκριμένα:

Η έκπτωση 50% ισχύει και για όλα τα Microsoft Office κλειδιά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό BFLE55.

Πιο συγκεκριμένα:

Τα παραπάνω είναι μόνο ένα μικρό δείγμα των ειδικών εκπτώσεων που ξεκίνησαν. Στην ειδική σελίδα του GoDeal24 για τη Black Friday μπορείτε να βρείτε πολλά ακόμα προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές.

Σχετικά με το Godeal24.com

To GoDeal24.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό αλλά και video games. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο [email protected].