Το WhatsApp θα διαγράφει βίντεο και φωτογραφίες μόλις προβληθούν

Gazzetta team
Το WhatsApp θα διαγράφει βίντεο και φωτογραφίες μόλις προβληθούν
Ο χρήστης θα λαμβάνει ένα μήνυμα που θα του λέει πως μόλις αποχωρήσει από την συζήτηση θα διαγραφούν οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που έλαβε.

Μια νέα ενημέρωση στο WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν μια εικόνα, βίντεο ή gif από την συνομιλία με κάποιον άλλο αφού του το έχουν στείλει.

Ονομάζεται «λήξη μέσων» και παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον ιστότοπο WaBetaInfo, ο οποίος ανέφερε ότι θα εξαφανίσει τα βίντεο και τις φωτογραφίες μετά την προβολή σε μια συνομιλία, με τρόπο παρόμοιο με εκείνο στο Snapchat, όπως αναφέρει το LADbible.

Πως θα γίνεται

Αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα «λήξης πολυμέσων», το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την επιλογή «προβολή μία φορά» προτού το στείλετε σε κάποιον άλλο και, στη συνέχεια, όταν εμφανιστεί, θα τους επιτρέπεται να το βλέπουν μόνο εκείνη την στιγμή της συνομιλίας.

Όταν κλείσουν την συνομιλία, θα λάβουν ένα μήνυμα που αναφέρει: «Αυτό το βίντεο/φωτογραφία θα εξαφανιστεί μόλις αποχωρήσετε από αυτήν τη συζήτηση».

Μόλις το άτομο επιστρέψει στη συζήτηση, θα λάβει ένα μήνυμα που θα του λέει ότι η φωτογραφία που έχει δει έχει πλέον διαγραφεί.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμη αυτή η δυνατότητα, αλλά σίγουρα θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για όσους στέλνουν πράγματα και στη συνέχεια το μετανιώνουν.