Το νέο Huawei P40 Pro θα έχει κεραμική πλάτη και επτά κάμερες (pics)

Gazzetta team
Το νέο Huawei P40 Pro θα έχει κεραμική πλάτη και επτά κάμερες (pics)
Η Pro έκδοση του πολυαναμενόμενου, νέου κινητού του κινεζικού κολοσσού Huawei φαίνεται πως θα είναι εξοπλισμένη με επτά κάμερες, ενώ θα έχει κεραμική πλάτη!

Κινητό από το... μέλλον -ή από το διάστημα, ό,τι θέλετε- φαίνεται πως ετοιμάζει η Huawei!

Σύμφωνα με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Evan Blass, που φημίζεται για τις διαρροές του σε ό,τι έχει να κάνει με τα smartphones και όχι μόνο, η έκδοση Pro του νέου μοντέλου του κινεζικού κολοσσού θα έχει κεραμική πλάτη και... επτά κάμερες!

Ξέρουμε ήδη πως το Huawei P40 θα έχει πέντε κάμερες, αλλά η υψηλότερη -και πιο ακριβή- έκδοση, το Huawei P40 Pro, θα έχει συν δύο, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και με κεραμική πλάτη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, τα δύο μοντέλα θα βγουν σε πέντε χρώματα (Black, Blush Gold, Silver Frost, Deep Sea Blue και Ice White + την έκδοση με την κεραμική πλάτη) και, θυμίζουμε, χωρίς Google Mobile Services, καθώς η Huawei έχει επενδύσει πολλά στο να προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες με αυτές της Google, με την ανάπτυξη του περίφημου HMS. Μένει, βέβαια, να δούμε και στην πράξη πώς θα πάει αυτό...

Εξάλλου, σχετικά με τις κάμερες του Huawei P40 Pro, στο πίσω μέρος η διάταξή τους θα καταλαμβάνει 18x240mm και θα περιλαμβάνει πέντε φακούς. Ξεχωρίζει ο ''periscope'' telephoto φακός και το branding της Leica. Θα έχει, δε, πανίσχυρη λειτουργία ζουμ και αισθητήρα Quad Bayer της Sony.

Μπροστά, δε, υπάρχει οπή για δύο selfie κάμερες.

Το power button και τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά και στο κάτω μέρος έχουμε USB-C και ηχείο, αφήνοντας, ουσιαστικά, το πάνω μέρος και την αριστερή πλευρά κενά.