Βρήκαμε αυτό που θα σε κάνει να δεις διαφορετικά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Γιάννης Κονταξής
Βρήκαμε αυτό που θα σε κάνει να δεις διαφορετικά το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ψάξαμε και βρήκαμε τις δυνατότητες μιας 4Κ τηλεόρασης και tips για να την αξιοποιήσεις στο έπακρο εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ.

Αν σκεφτόσασταν τι να κάνετε τα πρωινά που μας έρχονται, έχω να σας προτείνουμε δυο-τρία πραγματάκια.

Το Σαββατοκύριακο γέμισε ήδη με μπασκετάκι, η Δευτέρα επίσης και το ίδιο αναμένεται και για σήμερα και για αύριο και πάει λέγοντας... Το καλό είναι ότι αυτό περίπου θα είναι το καθημερινό πρόγραμμα μας μέχρι και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου που τελειώνει η δεύτερη φάση των ομίλων. Μετά ξεκινάει το πραγματικό πανηγύρι των προημιτελικών, των ημιτελικών και των τελικών. Εκείνες οι τελευταίες πέντε μέρες δηλαδή που θα περιμένουμε να δούμε την Εθνική μας να πρωταγωνιστεί και να παλεύει για τις πρώτες θέσεις. Υπέροχο στη σκέψη, έτσι; Και χρειάζονται μόνο δύο πράγματα: Μία 4K τηλεόραση και η παρέα σου.

Αν όμως προβληματίζεστε για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τηλεοπτικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του, σας έχουμε ήδη βρει 201 (ναι, διακόσιες και μία, ολογράφως) ULTRA HD 4K λύσεις για να διαλέξετε αυτή που σας κάνει περισσότερο.

Μην σας τρομάζει ο αριθμός. Εδώ μιλάμε για υπερτηλεοράσεις με ποικιλία ιντσών, τιμών και βαρβάτων εκπτώσεων, που θα κάνει την παρέα σου να μην θέλει να φύγει από το σπίτι σου!

Γιατί παιδιά, ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει περίπτωση να μην θες να δεις τις ασίστ του Καλάθη και τα καρφώματα του "Greek Freak" σε μια τεραστίων διαστάσεων τηλεόραση, με τόσο ζωντανά χρώματα που θα σε κάνουν να νιώθεις λες και είσαι στο γήπεδο; Ήδη οι Κινέζοι φίλαθλοι είναι τρελαμένοι με τον Γιάννη που τον αποθεώνουν σε κάθε του επαφή με την μπάλα. Θα νιώθουμε σαν να παίζουμε εντός έδρας με τέτοια ευκρίνεια που θα έχουμε στην οθόνη μας! Και το κυριότερο; Το Micro Dimming, το ειδικό λογισμικό που αναλύει την εικόνα σε 6.400 διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σου και θα νιώθεις ότι είσαι και εσύ στο γήπεδο!

Εντάξει, μπορεί η Team USA να μην κατεβαίνει με τους πρωτοκλασσάτους NBAers, αλλά και πάλι, μιλάμε για την πιο fun to watch ομάδα του πλανήτη, έτσι; Όπως και να το κάνουμε, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους. Ναι, και τα δικά μας. Θα θες να βλέπεις τα συστήματα του Ποπ και την εφαρμογή τους, τον μαγικό κόσμο του NBA να ξεδιπλώνεται μπροστά σου σε μια οθόνη με υψηλής ποιότητας εικόνα και internet. Ναι, και internet γιατί πολλά ματς θα τα δούμε μέσω ert.gr. Έτσι πρέπει να απολαμβάνουμε το μπάσκετ, με κάθε δυνατό τρόπο!

Και σκέψου τώρα να βλέπεις τα προημιτελικά με Ελλαδάρα, ΗΠΑ, Σερβία, Ισπανία, Ρωσία, Αργεντινή (ας πούμε κάπου εδώ ότι βρήκαμε τις 6 από τις 8 ομάδες). Τι μπασκετάρα θα δούμε τότε! Μπασκετάρα που επιβάλλει να βγάλουμε τις μεζούρες, να μετρήσουμε το σαλόνι μας και να πάρουμε μια τηλεορασάρα που θα εμφανίζει τις λεπτομέρειες με ακρίβεια, ακόμη και στις πιο σκοτεινές και φωτεινές σκηνές. Και σκέψου ότι σου προσφέρει και το Smart Hub, δηλαδή από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα προγράμματα live TV, όλα τα φέρνει μπροστά σου. Τελειώνουν τα ματς δηλαδή, αλλά εσύ παραμένεις κολλημένος στον καναπέ!

Βέβαια, είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου, με δύο ματς την κάθε μέρα. Το μεν Σάββατο για τις θέσεις 5-8 και τη δε Κυριακή οι τελικοί για τα μετάλλια. Διήμερο φωτιά! Διήμερο για μερακλήδες! Φανταστείτε το εξής: Μια τηλεόραση 65 ιντσών, με ομοιόμορφη εικόνα από οποιαδήποτε γωνία και αληθοφανή χρώματα με ευρύτερο φάσμα αντίθεσης. Και σε αυτή την οθόνη να βλέπεις την Εθνική μας να κάνει πράματα και θάματα. Με την πλέον πρωτοπόρα τεχνολογία ήχου που δημιουργεί εικονικά πολλαπλά κανάλια που παράγουν το εφέ ultra surround. I love this game!

Εμείς σας είπαμε τι πρέπει να κάνετε. Τώρα, είναι η σειρά σας να το κάνετε και να περάσετε ένα αξέχαστο διβδόμαδο. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!