Βρήκαμε τον λόγο που δεν θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι σας! (pics & vid)

Γιάννης Κονταξής
Βρήκαμε τον λόγο που δεν θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι σας! (pics & vid)
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με ποιους τρόπους μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο εύκολη τη ζωή σας;

Προσπαθήστε για λίγο να αντιληφθείτε τι πρόκειται να συμβεί τη φετινή χρονιά: Πάνω από 45 νέες σειρές και νέοι κύκλοι βραβευμένων σειρών κάνουν πρεμιέρα από τον Σεπτέμβριο. Δεκάδες ταινίες και ντοκιμαντέρ θα προβάλλονται κάθε βδομάδα. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Κύπελλο Ελλάδας, NBA, μπασκετάκι με ΠΑΟ-Ολυμπιακό-ΑΕΚ και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα ξεκινούν και επίσημα τη χρονιά. Και γενικά, η ζωή σας θα περιλαμβάνει πολύ... σπίτι!

Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε μπροστά σε κοσμοϊστορικά γεγονότα. Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που θέλεις όλα να κυλούν ρολόι και το μόνο πράγμα που θα... κολλάει μέσα στο σπίτι σου να είναι το σελοτέιπ. Θέλεις να ξέρεις πως είτε βρίσκεσαι στο σαλόνι και βλέπεις μια σειρά είτε στην κουζίνα και ακούς ένα τραγούδι μαγειρεύοντας είτε στο υπνοδωμάτιο και χαζεύεις όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου, το WiFi θα είναι ο πιο πιστός σου φίλος, αυτός που δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα τρέχει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σου.

Ευτυχώς, αυτό που ψάχνουμε το βρήκαμε. Και είμαστε τόσο καλοί που σας το παρουσιάζουμε!

1. Νέο router Speedport Plus για μέγιστη απόδοση ταχύτητας

Πόσες φορές δεν έχεις βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που το router σέρνεται και κάνει μια ώρα για να φορτώσει το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς; Πόσες φορές έχεις κάτσει να δεις ωραίο ντερμπάκι στην Premier League, αλλά ακούς τον γείτονα να πανηγυρίζει πιο γρήγορα από εσένα επειδή το δικό σου router τα κολλάει όλα; Για να μην συζητήσουμε καν για τη στιγμή που θες να κάνεις έρευνα για μια εργασία στη σχολή ή να τελειώσεις τη δουλειά που έφερες από το γραφείο και έχεις ανοίξει 15 παράθυρα και δεν φορτώνει κανένα. Απλές, καθημερινές, εκνευριστικές καταστάσεις που τις έχουμε ζήσει όλοι και ΔΕΝ θέλουμε να τις ξαναζήσουμε. Και ευτυχώς, βρέθηκε τρόπος να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Το νέο αναβαθμισμένο router Speedport Plus της COSMOTE θα σου λύσει τα χέρια!

2. Προηγμένος εξοπλισμός για WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού

Κάθεσαι στο σαλόνι αραχτός και χαζεύεις στο ίντερνετ για οτιδήποτε σου έρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή. Πείνασες λιγάκι και σηκώνεσαι να πας στην κουζίνα να μαγειρέψεις κάτι και παίρνεις μαζί σου και το κινητό για να παίζει μουσική. Έλα όμως που κολλάει και δεν φορτώνει αμέσως. Και το έχεις ξαναπάθει αυτό, όταν είχες πάει στο υπνοδωμάτιο για να να χαλαρώσεις και να δεις κανά ωραίο viral βιντεάκι, όταν πας στο πατρικό σου και ανεβαίνεις στον πάνω όροφο για να αράξεις στο μπαλκόνι και πάει λέγοντας... Γενικά, πόσο σπαστικό είναι να μην πιάνει καλά το router μέσα στο σπίτι σου; Τόσα νεύρα χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί. Και ευτυχώς, βρέθηκε τρόπος να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Με τον εξελιγμένο WiFi εξοπλισμό COSMOTE, οι συνδρομητές έχουν πλέον τέλειο σήμα.

3. Ειδικές υπηρεσίες & βοήθεια από εξειδικευμένους συνεργάτες για αδιάλειπτη πρόσβαση στο Internet από κάθε γωνιά του σπιτιού

(Ντριιιιιιιν)

- Ναι, γεια σας! Σας τηλεφωνώ γιατί θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για ένα πρόβλημα που έχω στη σύνδεση...

- Ναι, παρακαλώ, πείτε μου....

(Μπλα... μπλα... μπλα....)

- Ωραία, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!

Μια βδομάδα μετά και ενώ η... βοήθεια δεν έχει έρθει ποτέ και έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι πώς θα τελειώσεις τις δουλειές σου και τις υποχρεώσεις σου χωρίς ίντερνετ, πώς θα καταφέρεις μόνος να λύσεις το πρόβλημα, ποιον φίλο σου υπολογιστάκια θα ρωτήσεις για το τι πρέπει να κάνεις.... και περνά άλλη μια βδομάδα. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να μην έχεις άμεση εξυπηρέτηση από καταρτισμένους τεχνικούς ακόμα και για το πιο απλό προβληματάκι. Και ευτυχώς, βρέθηκε τρόπος να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Η υπηρεσία COSMOTE @YourService θα λύσει άμεσα όλα σου τα προβλήματα!

4. Υπερ-υψηλές ταχύτητες στο σπίτι με το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα

Σίγουρα σας αρέσει να ονειρεύεστε. Να σκέφτεστε πως θα γίνει πιο εύκολη η ζωή σας. Από τη στιγμή που ξυπνάτε μέχρι τη στιγμή που κοιμάστε. Για όλες τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι και ασχολείστε με κάτι. Είναι ωραίο πράγμα τα όνειρα. Ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν κι άλλοι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα με εσένα. Και ευτυχώς, βρέθηκε τρόπος να κάνουμε πιο εύκολη τη ζωή μας.

Το COSMOTE Fiber είναι το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών της χώρας και τώρα έρχεται και στο σπίτι σου!