Tα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο Galaxy Note 9

Gazzetta team
Tα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν στο Galaxy Note 9
Την ώρα που το νέο Samsung Note 9 είναι προ των πυλών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το προσκήνιο και οι διαρροές για το τι θα περιλαμβάνει το νέο έξυπνο τηλέφωνο που αναμένεται πριν την ώρα του.

Σύμφωνα με τα κορυφαία τεχνολογικά site το νέο smartphone θα είναι το συναρπαστικότερο Note των τελευταίων χρόνων και θα φέρει μαζί του πλείστες αλλαγές.

Όπως αναφέρει το Ice Universe, το οποίο έχει αξιοσημείωτο ρεκόρ αποκαλύψεων αναφορικά με τα νέα μοντέλα της νοτιοκορεατικής εταιρείας, ο σχεδιασμός τα χρώματα η κάμερα μέχρι και το ...πενάκι θα έχουν βασικές διαφορές σε σχέση με ό,τι είχαμε δει μέχρι χθες. Παρακάτω αναφέρουμε τις κυριότερες από αυτές:

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ολοκαίνουργιο S-Pen με… μικρόφωνο

Παρότι η εταιρεία είναι ο προμηθευτής του κορυφαίου stylus , S-Pen, στο Galaxy Note 8, υπόσχεται να συναγωνιστεί τον εαυτό της και να φέρει μια ακόμα καλύτερη έκδοση. Κανεις δεν ξέρει ωστόσο αν θα τα καταφέρει μετά την κυκλοφορία πέρυσι των Live Message, PENUP και Translate, ωστόσο οι φήμες θέλουν την Samsung να κυκλοφορεί ένα S-Pen με ενσωματωμένο μικρόφωνο το οποίο θα επιτρέπει μέχρι και τηλεφωνικές κλήσεις.

Εντελώς νέο user interface

Σύμφωνα με το Ice Universe το νέο Galaxy Note 9 θα έχει ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον διεπαφής ονόματι «Crown UX» με υψηλές επιδόσεις και ενεργειακές αντοχές.

Bixby 2.0

Το εξειδικευμένο κουμπί που ενεργοποιεί τον πανέξυπνο ψηφιακό βοηθό του τηλεφώνου ονόματι Bixby θα διατηρηθεί στο Galaxy Note 9, ωστόσο ο ίδιος ο βοηθός θα είναι πλήρως ανανεωμένος. Την ενημερωμένη έκδοση βέβαια θα λάβουν και τα λοιπά κινητά τηλέφωνα, όπως το Galaxy. Στόχος άλλωστε της εταιρείας είναι συναγωνιστεί επάξια τους Siiri (της Apple), την Alexa (της Amazon) και τον ψηφιακό βοηθό της Google, Google Assistant.

Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη

Αυτό είναι το μεγάλο σχέδια της Samsung στην υλοποίηση του οποίου φημολογείται ότι δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια. Εχοντας χάσει την προθεσμία του Galaxy S8 και S9, η εταιρεία συνεχίζει τον αγώνα δρόμου γι αυτή την τεχνολογία και την διάθεσή της σε μαζική παραγωγή. Τώρα κατά πόσο μπορεί να την ολοκληρώσει εγκαίρως αναμένεται να αποδειχτεί. Αν πετύχει το στοίχημα αυτό θα είναι ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy Note 9.

Σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία

Διατηρώντας την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας 3500mAh με το «εκρηκτικό» Galaxy Note 7 που κυκλοφόρησε κι απέτυχε το 2016, η Samsung θα μας συστήσει στο νέο τηλέφωνο μια μπαταρία ταχείας φόρτισης 3850mAh, 18W στο Galaxy Note 9. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μπαταρία που έχει ποτέ εγκατασταθεί σε μοντέλο του Galaxy Note. Η αλλαγή θεωρείται απαραίτητη αφού κ κραταιά βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων βλέπει να πλησιάζουν κι άλλοι κατασκευαστές την κορυφή.

Νέο χρώμα

Το νέο Galaxy Note 9 θα έρθει και με μια νέα απόχρωση που φέρει το όνομα «teddy brown». Αυτή τη στιγμή ωστόσο παραμένει άγνωστο το αν αυτό το χρώμα θα αντικαταστήσει κάποιο άλλο από τα διαθέσιμα του Galaxy Note 8 (μαύρο, γκρι, χρυσό και μπλε). Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τα καφέ αυτό θα έχει περισσότερο μια χάλκινη σε τόνο απόχρωση η οποία δείχνει να μοιάζει με τα σχέδια του μεγάλου αντιπάλους της εταιρείας, Apple.

Αναβάθμιση κάμερας

Οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως θέλουν την νοτιοκορεατική εταιρεία να εμπλουτίζει το Galaxy Note 9 με την ίδια φωτογραφική μηχανή διπλού διαφράγματος του Galaxy S9, ωστόσο θα πρέπει ειδικά αν αναβαθμίσει τόσο την πίσω κάμερα να προχωρίσει στην βελτίωση και της απογοητευτικής εμπρόσθιας κάμερας του τηλεφώνου.

Άραγε τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα είναι αρκετά για να συναγωνιστούν το πολυαναμενόμενο iPhone X Plus που αναμένεται τον Σεπτέμβριο από την Apple; Ίσως αν συνδυαστεί με τις μειώσεις των τιμών που φημολογείται ότι θα κάνει η Apple.

Πηγή: reader.gr