Παππάς για Survivor: «Είχα περάσει από μεγάλο "πόλεμο" με μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά» (vid)

Gazzetta team
Παππάς για Survivor: «Είχα περάσει από μεγάλο "πόλεμο" με μια ομάδα που με κατηγορούσε για πολλά» (vid)
Για το πώς έζησε εκείνος τα πράγματα όταν ήταν στο Survivor, μίλησε ο Αλέξης Παππάς.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Dot» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είπε, δεν είχε στρατηγική ενώ μίλησε και για τον πόλεμο που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του κατά την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

«Στο Survivor είχα περάσει από μεγάλο πόλεμο και ήμουν μόνος μου και προσπαθούσα να αμυνθώ με τον λόγο μου γιατί ήταν μια ομάδα παιδιών που με έλεγαν ανήθικο, μισογύνη και χίλια δυο πράγματα. Καλό είναι να αποτυπώσω και εγώ τη δική μου πλευρά γιατί δεν είναι μονόπλευρη η αλήθεια», ανέφερε.

«Μπορεί να φίλτραρα διαφορετικά τα πράγματα, να έκανα λάθος και από ότι αποδείχθηκε τρεις φορές με την υποψηφιότητα μου, ο κόσμος με κράτησε μέσα κι εγώ θεώρησα ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας και μερικές φορές ξεπερνάω και τα όρια και ήθελα κάθε εβδομάδα να είμαι υποψήφιος. Να μου επιβεβαιώσει ο κόσμος ότι δέχεται αυτά τα όρια. Τρεις φορές ο κόσμος δέχτηκε τα όρια αυτά, γιατί δεν ξύπνησα μια μέρα πάτησα το κουμπάκι και άρχισα να γίνομαι πιο οξύς. Θεώρησα ότι το κλίμα του Survivor έχει ταυτιστεί με έναν χαρακτήρα ο οποίος είναι αρεστός. Λέω και πάλι δεν έβρισα κάποιον, ούτε ξεκίνησα τσακωμούς με τα παιδιά», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Αν είχα κάποια στρατηγική αυτή ήταν "κάνε υπομονή και αν δεις κάτι να γίνεται, απλά πήγαινε εκεί και πες τα πράγματα έτσι όπως τα βλέπεις εσύ". Αυτό ήταν», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ