Όλα τα social media μιλάνε για το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη «Για να μην σας χρωστάω» (pics)

Gazzetta team
Όλα τα social media μιλάνε για το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη «Για να μην σας χρωστάω» (pics)
Το δυνατό κοινωνικό και πολιτικό μήνυμα του Μιθριδάτη αποτελεί νούμερο 1 θέμα συζήτησης στα social.

Από χθες το μεσημέρι ο Μιθριδάτης έχει ανεβάσει στο YouTube τη νέα του δουλειά, με τίτλο «Για να μην στα χρωστάω», το οποίο μπορεί να μην έχει σαρώσει στα views, εμπεριέχει όμως ένα δυνατό κοινωνικό και πολιτικό μήνυμα.

Στα 12 και κάτι λεπτά που διαρκεί (ναι είναι τόσο μεγάλο) o 45χρονος ράπερ, χρησιμοποιεί καυτό λόγο και χτυπάει ασταμάτητα την κατάσταση που βιώνουμε τον τελευταίο ένα χρόνο με την πανδημία του κορονοϊού και τα όσα έφερε μαζί της.

Από τις ρίμες του Μιθριδάτη λοιπόν περνάει η κυβέρνηση, το lockdown, τα περιοριστικά μέτρα, οι απαγορεύσεις, οι αλλαγές στην συμπεριφορά των πολιτών, τα ΜΜΕ, οι εργασιακές συνθήκες, τα πάντα... όλα.

Έχοντας θίξει θέματα που απασχολούν το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, ήταν λογικό και αναμενόμενο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των social media.

Το όνομά του έγινε πρώτο trend στο Twitter, με τους περισσότερους να τον αποθεώνουν για την δουλειά που έκανε και το αποτέλεσμα που έβγαλε στο video, το οποίο μόνο ως πρωτοποριακό μπορεί να χαρακτηριστεί για τα ελληνικά δεδομένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ