Παίρνει φωτιά το Survivor: Η μαμά της Μαριαλένας συναντά τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Gazzetta team
Παίρνει φωτιά το Survivor: Η μαμά της Μαριαλένας συναντά τον Σάκη στον Άγιο Δομίνικο (vid)
Μια συνάντηση στην οποία η παραγωγή του Survivor φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Το Survivor οδεύει στην τελική του ευθεία και πλέον οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και τα έπαθλα μεγάλα. Μέσα στο επόμενο διάστημα όπως έχει διαρρεύσει, η παραγωγή θα στείλει στον Άγιο Δομίνικο τις οικογένειες των παικτών και συγκεκριμένα τις μητέρες τους.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η συνάντηση της μητέρας της Μαριαλένας με τον Σάκη, αφού όπως έχει γίνει γνωστό δεν τρέφει και μεγάλη εκτίμηση για τον πρώην σύντροφο της κόρης του. Αυτό που προκαλεί όμως ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και η μητέρα του Σάκη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η εκπομπή «Ευτυχείτε», τις επόμενες ημέρες θα δούμε στο Survivor τις μητέρες των παικτών, ενώ θα μπει και η αδελφή ενός. Μάλιστα, ο Ατζούν φαίνεται να επενδύει πολλά στη συνάντηση του Σάκη με τη μητέρα της Μαριαλένας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, οι γονείς των παιδιών θα μείνουν για τέσσερις μέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα Survivor που έμεναν δύο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνύπαρξη των δύο μαμάδων τόσο στο ταξίδι, όσο και στον Άγιο Δομίνικο μετά τα όσα έχει πει η μητέρα της Μαριαλένας για τον Σάκη σε πρόσφατες συνεντεύξεις της.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ