Survivor: Τρομερό ξέσπασμα, Ηλία, Καρολίνας και Ασημακόπουλου κατά Τριαντάφυλλου (vids)

Gazzetta team
Survivor: Τρομερό ξέσπασμα, Ηλία, Καρολίνας και Ασημακόπουλου κατά Τριαντάφυλλου (vids)
Ηλίας, Καρολίνα και Ασημακόπουλος μπορεί να φόρεσαν τα μπλε όμως τα νεύρα τους έφτασαν στα… κόκκινα με τον Τριαντάφυλλο.

Μεγάλη ένταση άνευ προηγουμένου στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να είναι και πάλι στο επίκεντρο και στο στόχαστρο από τους πρώην συμπαίκτες του.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαμορφώθηκαν οι δύο νέες ομάδες. Σάκης και την Καρολίνα αναδείχθηκαν αρχηγοί με τον πρώτο να διαλέγει την κόκκινη μπαντάνα.

Ο Σάκης επέλεξε την Μαριαλένα, η οποία πάντως, δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο αγώνισμα επάθλου λόγω τραυματισμού, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη. Έτσι η Καρολίνα έφτιαξε την μπλε ομάδα με τους Ηλία, Ασημακόπουλο και Κόρο.

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε νωρίς εκτός αγώνα, χωρίς εντολή γιατρού και κάνοντας την ομάδα του να παίρνει φάουλ και τον Σάκη Κατσούλη να αγωνίζεται συνεχώς, προκάλεσε την έκρηξη των μπλε.

«Αν είναι δυνατόν, θέλει να τον βλέπει να πονάει! Δεν το χω ξαναζήσει στη ζωή μου αυτό το πράγμα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ να τον ακούει και να του απαντά: «Θα μπω με κουτσό ρε, θα μπω με κουτσό» με τον Γιώργο να λέει ξανά: «Ο κόσμος βλέπει» και την Καρολίνα εξοργισμένη να αναρρωτιέται: «Εγώ με τι μπαίνω; Με ολόκληρο;».

Ο Τριαντάφυλλος στη συνεχεία τους είπε να ασχοληθούν με την ομάδα τους και να μην ανακατεύονται με το τι γίνεται στη δική του ομάδα.

Οι μπλε έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι και μάλιστα προηγήθηκαν ακόμα και με 7-2. Παρόλα αυτά οι κόκκινοι χάρη στον Σάκη Κατσούλη που πήρε 7 νίκες συνολικά (και 3 η Ελένη) κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με 10-9.

Μετά το αγώνισμα τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ο Τριαντάφυλλος επέλεξε σε κάποια run να αγωνιστεί και σε κάποια άλλα όχι κι η μπλε ομάδα ένιωσε αδικημένη γιατί έτσι έχασε.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με την Καρολίνα Καλύβα, όπου οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και στην συνέχεια ακολούθησε έξαλλος ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ένιωσε να τον πνίγει το δίκιο που οι πιο πολλοί παίκτες τρέχουν και τραυματίζονται ενώ ο Τριαντάφυλλος επιλέγει πότε θα αγωνιστεί: «Καθόμαστε εδώ κι αγωνιζόμαστε τρεις μήνες και βγαίνεις και πουλάς παραμύθια, που έχουμε σπάσει τα πόδια μας». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μάλιστα τον αποκάλεσε «μεγάλο καραγκιόζη» και μεταξύ άλλων του είπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σε εκείνο το σημείο η Μαριαλένα πήρε τον λόγο και είπε ότι στις παλιές ομάδες, ως παίκτρια των μπλε τόσο αυτή όσο και ο Νίκος με τον James πορεύθηκαν με τα προβλήματα του Τριαντάφυλλου χωρίς να διαμαρτύρονται. Μάλιστα, είπε στον Ασημακόπουλο ότι αυτοί έλεγαν στον Τριανταφυλλο να μην παίζει όταν ήταν στην παλιά κόκκινη ομάδα για να επωφελούνται.

Τον λόγο πήρε πάλι η Καρολίνα που «κατηγόρησε» τον Σάκη για στρατηγική και μίλησε για νοθεία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ