Survivor: «Μαχαιριές», κλάμματα και αποχώρηση (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Μαχαιριές», κλάμματα και αποχώρηση (vid)
Στα δύο χωρισμένη η παραλία του Survivor, με το αποψινό επεισόδιο να βγάζει προς τα έξω τις στρατηγικές των παικτών.

Το καλό κλίμα των προηγούμενων ημερών στο Survivor ανήκει στο παρελθόν. Οι εντάσεις επέστρεψαν στην παραλία μετά την πρώτη ψηφοφορία από τη στιγμή που το παιχνίδι έγινε εν μέρει ατομικό.

Η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να θέσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, έφερε έναν νέο κύκλο εντάσεων και στρατηγικών κινήσεων. Από τη μία η εξάδα των Amigos (Γιώργος Ασ., Κόρο, Νικόλ, Ηλίας, Καρολίνα, Ελένη) και από την άλλη η «οικογενειακή» τριάδα (Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα, Σάκης).

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου η κόντρα συνεχίζεται με τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Ηλία Μπόγδανο να ακονίζουν τα… μαχαίρια τους κατά του Σάκη. «Ο πιο εύκολος στόχος για να σώσει το τομάρι του αλλά και της Μαριαλένας και του Τριαντάφυλλου», λέει ο Ασημακόπουλος.

«Το να με πιάσει πριν από το συμβούλιο ο Σάκης και να μου πει ότι θα με ψηφίσει, αλλά τελικά να μην το κάνει δεν ξέρω που αποσκοπεί. Το μόνο που ξέρω είναι αυτός ο άνθρωπος από τα σκηνικά που είχαν γίνει τότε με τον Αλέξη Παππά δεν μου εμπνέει πάρα πολύ εμπιστοσύνη», λέει για τον Σάκη ο Ηλίας.

Εν τω μεταξύ το αγώνισμα επικοινωνίας φέρνει πάλι συγκινήσεις, με τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι. Ακολουθεί ένα δυνατό αγώνισμα, αλλά και ένα συμβούλιο στο οποίο θα γίνει γνωστό ποιος εκ των Τριαντάφυλλου, Νκόλ, Σάκη και Μαριαλένας θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ