Ο James «γύριζε την μπιφτέκα» με «καρφί» για Μαλέσκου και η έμμεση απάντηση της (vid)

Gazzetta team
Ο James «γύριζε την μπιφτέκα» με «καρφί» για Μαλέσκου και η έμμεση απάντηση της (vid)
Ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη «γυρίζουν την μπιφτέκα», «καρφώνοντας» την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ένας μικρός ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media, με πρωταγωνιστές τους James Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και την Ιωάννα Μαλέσκου, με… υπονοούμενα, «μπιφτέκια» και απαντήσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, η Άννα Μαρία Βέλλη βρίσκεται στην Ρόδο, το νησί όπου μένει ο Τζέιμς Καφετζής και μάλιστα ήταν παρούσα στην θεαματική υποδοχή από τους συντοπίτες του.

Ωστόσο, ο Τζέιμς ανήρτησε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου μαζί με την πρώην συμπαίκτριά του κάνουν μπάρμπεκιου, βλέποντας από το κινητό τους, απόσπασμα από την εκπομπή «Love it», της Ιωάννας Μαλέσκου, στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα γυρνάνε συνεχώς τα μπιφτέκια που ψήνουν, πετώντας «καρφιά» για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, πως «γύρισε τη μπιφτέκα», όπως λέγεται συχνά πυκνά στο Survivor.

Ενδεχομένως, να εννοούν πως όσο οι δυο παίκτες ήταν μέσα στο παιχνίδι, στην εκπομπή δεν ακούγονταν και πολύ θετικά πράγματα γι’ αυτούς, αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι ο Τζέιμς Καφετζής είναι δημοφιλής και αγαπητός, αυτό άλλαξε από την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της.

Η έμμεση απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον James Καφετζή

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στον James Καφετζή με έμμεσο τρόπο, χωρίς να τον κατονομάζει.

«Πάντως εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση με το μετά. Όταν λέμε ότι αποχωρεί κάποιος παίκτης που αποφορτίζεται και είναι ένας άλλος άνθρωπος, κάποιοι εξακολουθούν να δείχνουν… Οπότε κρίνουμε και τους ανθρώπους που αποχωρούν, γιατί καταλαβαίνουμε εκ των υστέρων πολλά. Για εμάς δεν αλλάζει η ζωή μας. Κάποια συμβάντα μας έρχονται τώρα σιγά-σιγά και τα βλέπουμε και καταλαβαίνω πολλούς παίκτες σε σημεία που έχουν πει μέσα στο παιχνίδι. Στηρίζουμε ένα πρόγραμμα που παρακολουθούμε και μας αρέσει. Μας αρέσουν συμπεριφορές παικτών, άλλες δεν μας αρέσουν. Και επίσης μας αρέσει πολλές φορές να βλέπουμε πως ένας άνθρωπος, όπως είναι και η ζωή, προσαρμόζεται και φέρεται διαφορετικά. Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί εμείς όλοι τηλεοπτικά, μιλάμε και ασχολούμαστε με προσωπικότητες, όπως τις βλέπουμε μέσα σε μια συνθήκη, όπως τις βλέπουμε στο Survivor. Το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, δε μας αφορά. Το πως συμπεριφέρεται κάποιος γενικά στην ζωή του και το τι θέλει να προβάλλει, μου λέει πάρα πολλά, εμένα για την προσωπικότητά του» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ