Ναταλία Δραγούμη: Κάποιες ιστορίες του #MeToo μου θύμισαν πόσο άσχημα μου φέρθηκε η πρώτη μου σχέση

Gazzetta team
Ναταλία Δραγούμη: Κάποιες ιστορίες του #MeToo μου θύμισαν πόσο άσχημα μου φέρθηκε η πρώτη μου σχέση
Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για τις ιστορίες του ελληνικού #MeToo που βγήκαν στο φως στις αρχές του 2021 και εξομολογήθηκε τις δικές της εμπειρίες που θέλει να ξεχάσει.

Ηηθοποιός, Ναταλία Δραγούμη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε για την εμπειρία της από την τηλεόραση και την παρουσίαση του «Στα τραγουδια λέμε ναι» ενώ αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικές πτυχές της, όταν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από φίλο του οικογενειακού της περιβάλλουν.

«Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα γιατί πολλά πράγματα τα έχεις θάψει και είτε μιλήσεις είτε όχι ίσως αρχίσεις και επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου. Αρχίζω κι εγώ και σκέφτομαι παλιές σχέσεις μου, όπως την πρώτη μου σχέση και πόσο άσχημα μου φέρθηκε και δεν το κατάλαβα και το συνειδητοποίησα με το #MeToo.. Κι αρχίζεις και βάζεις νέους κανόνες στη συμπεριφορά σου. Ειλικρινά κάποιες ιστορείς μου θύμισαν τη συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που ανεχόμουν επειδή ήμουν μικράκι».

Όσον αφορά την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε μικρή, ανέφερε σχετικά: «Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί. Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή».

Στον σύζυγό της έχει βρει το άλλο της μισό. «Αγαπιόμαστε και περνάμε καλά« είπε η ίδια και το επιβεβαιώνουν τα 21 χρόνια κοινής τους πορείας. Μπορεί ο πρώτος έρωτας να μετατράπηκε σε κάτι άλλο πιο βαθύ ωστόσο το συναίσθημα δεν έχασε την έντασή του.

ΠΗΓΗ: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ