Έρχονται τα πάνω κάτω στο Survivor: Ο James και ο Νίκος χαλάνε τα σχέδια του Ατζούν (vid)

Gazzetta team
Έρχονται τα πάνω κάτω στο Survivor: Ο James και ο Νίκος χαλάνε τα σχέδια του Ατζούν (vid)
Της ανατροπής το ανάγνωσμα στο φετινό Survivor με τον Ατζούν να αναθεωρεί τα σχέδιά του για τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ωστόσο αυτό που έχει γίνει φέτος δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Ατζούν, ο οποίος τρέχει να σώσει το μέχρι τώρα επιτυχημένο πρότζεκτ του.

Αιτία; Η αποχώρηση του James Καφετζή αλλά και η επικείμενη του Νίκου Μπάρτζη, καθώς οι φήμες ότι θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο φουντώνουν όλο και περισσότερο. Σε αυτό το ενδεχόμενο όλα θα αλλάξουν και μάλιστα, νωρίτερα από τα αρχικά πλάνα της παραγωγής.

Πάντως, η παραγωγή τις τελευταίες ώρες έχει πέσει πάνω στον Νίκο Μπάρτζη και κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Ο παίκτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα γόνατα, ενώ και η ψυχολογία του δεν είναι η καλύτερη δυνατή, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αλλά και της αποχώρησης του James.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η υπόθεση του Νίκου έχει μετατραπεί σε θρίλερ. Ο Ατζούν έχει φέρει στον Άγιο Δομίνικο έναν γιατρό από την Αμερική για να εξετάσει τον Νίκο. Ο παίκτης των μπλε κουβαλάει προβλήματα στους μηνίσκους από την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο και η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Μέσα στην μέρα ίσως και γίνει γνωστό ποιο θα είναι το μέλλον του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα αποχωρήσει.

Μια τέτοια εξέλιξη αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην παραγωγή, η οποία πάντως, είναι κατηγορηματική, ότι δεν πρόκειται να μπει σε αυτό το σημείο άλλος παίκτης. Κάτι που βάζει τέλος και στις φήμες περί επιστροφής του Αλέξη Παππά, όπως άλλωστε φέρεται να έχει πει και ο ίδιος.

Επομένως, στο επεισόδιο της Κυριακής και εφόσον αποχωρήσει ο Νίκος Μπάρτζης από τον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους παίκτες ότι το παιχνίδι αυτομάτως θα γίνει ατομικό, κάτι που ήταν προγραμματισμένο να συμβεί αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ