Ο Λιανός διέψευσε πως υπάρχουν ρήτρες στο Survivor (vid)

Gazzetta team
Ο Λιανός διέψευσε πως υπάρχουν ρήτρες στο Survivor (vid)
Πολύς λόγος έχει γίνει για τις ρήτρες στο Survivor με τον Γιώργο Λιανό να λύνει τις απορίες.

Το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για τις ρήτρες στο Survivor και για το αν οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού να αποχωρήσουν χωρίς κόστος.

Με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός διευκρίνισε κάποια πράγματα σχετικά με τις ρήτρες.

Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera και αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν ο Νίκος και ο James είχαν φτάσει ξανά στα όριά τους και ήθελαν να αποχωρήσουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ρήτρας, όταν κάποιος θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

«Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον James και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο James έφτασε στα όριά του. Ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok», ανέφερε.

Όσον αφορά στις ρήτρες των συμβολαίων, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ».

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα: «Τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει από ομαδικό ατομικό. Θα είναι και μία-δύο εβδομάδες στις οποίες δεν θα υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια που τελικά θα γίνουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ