Μεγαλείο ψυχής από Μενεγάκη: Πλήρωσε το σπίτι σε παλιό συνεργάτη της (pics)

Gazzetta team
Μεγαλείο ψυχής από Μενεγάκη: Πλήρωσε το σπίτι σε παλιό συνεργάτη της (pics)
Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πληρώσει τα ενοίκια ενός χρόνου σε παλιό συνεργάτη της που ήταν σε ανάγκη.

Για το ήθος της Ελένης Μενεγάκη ελάχιστοι έχουν να προσάψουν κάτι στα χρόνια παρουσίας της στην ελληνική τηλεόραση, με τους περισσότερους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν είδε το φως της δημοσιότητας, ακόμα ένα περιστατικό προς επιβεβαίωσή των παραπάνω.

Ο παλιός συνεργάτης

Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας με τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη είχε συνεργαστεί στα πρώτα βήματά της στον χώρο και συγκεκριμένα στο Mega, στην εκπομπή «Κοκτέιλ» με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα.

Όπως ανέφερε το OnTime έχασε τη μητέρα του μετά από έναν χρόνο στα νοσοκομεία και όπως του ανακοίνωσε ο θείος του, έπρεπε να αδειάσει το σπίτι στο οποίο έμενε. Στο πατρικό του, όπου έμενε η μητέρα του, ήταν αδύνατο να μετακομίσει, αφού τόσα χρόνια δεν έχει συντηρηθεί και δεν είναι κατοικήσιμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να μείνει στον δρόμο.

Έτσι έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας γνωστοποιούσε την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, καθώς κινδύνευε να μείνει άστεγος.

Το ενδιαφέρον της Μενεγάκη

Τις αναρτήσεις αυτές τις είδε η Ζήνα Κουτσελίνη που ενημέρωσε την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδειξε αμέσως ενδιαφέρον. Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά επειδή τον έπαιρνε με απόκρυψη, εκείνος δεν το σήκωνε. Μέχρι που το έκανε και άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την γνωστή παρουσιάστρια...

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, την άκουσε να του λέει πως θα τον βοηθήσει και λίγες μέρες αργότερα, ο Νίκος Δρούκας μετακόμιζε στην πλατεία Αμερικής, με την γνωστή παρουσιάστρια να του καλύπτει ενοίκια ενός έτους. Το YouWeekly μάλιστα ανέφερε πως ανέλαβε να του πληρώσει και κάποιους λογαριασμούς.

H επιβεβαίωση

Μάλιστα την είδηση την επιβεβαίωσε και ο ίδιος, γράφοντας στο Facebook: «Μία κατηγορία μόνη της, η γυναίκα που είναι 31 χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας, που οι φωτογραφίες της είναι πάντα οι πιο ακριβοπληρωμένες στον χώρο των παπαράτσι, η κορυφαία όλων στην ελληνική τηλεόραση, παρόλο που είχαμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε έκανε μία τεράστια κίνηση ανθρωπιάς που κυριολεκτικά με έσωσε την τελευταία στιγμή από το να μείνω άστεγος. Και μία όχι με τα ενοίκια μερικών μηνών, αλλά για ένα χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2020».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ