Και ο Μπάρτζης σκέφτεται να φύγει από το Survivor: Ρελάνς με επιστροφή Παππά (vids)

Gazzetta team
Και ο Μπάρτζης σκέφτεται να φύγει από το Survivor: Ρελάνς με επιστροφή Παππά (vids)
Χαμός στο Survivor με το μέλλον του Νίκου Μπάρτζη στο παιχνίδι να είναι μετέωρο και την παραγωγή να σκέφτεται την επιστροφή του Αλέξη Παππά.

Άνω κάτω το Survivor! Μετά την αποχώρηση του James Καφετζή από τον Άγιο Δομίνικο, οι εξελίξεις τρέχουν και είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Νίκος Μπάρτζης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, κάτι για το οποίο είναι ενήμερη η οικογένειά του.

Ο Νίκος όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον είχε αφήσει έκτος αγωνισμάτων για κάποιο διάστημα. Αυτό τον ανάγκασε να χρησιμοποιεί περισσότερο το άλλο του πόδι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και σε αυτό.

Ο παίκτης των μπλε μετά την αποχώρηση του φίλου του James, αλλά και το πρόβλημα στα γόνατα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υπάρχουν έντονες φήμες που τον θέλουν να σκέφτεται την αποχώρηση. Για τον λόγο αυτό η παραγωγή έχει πέσει από πάνω του προκειμένου να τον κρατήσει στο παιχνίδι.

Ρελάνς με Αλέξη Παππά;

Την ίδια ώρα κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η παραγωγή του Survivor προσέγγισε τον Αλέξη Παππά και του πρότεινε να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα χθες Τρίτη (11/5) τον κάλεσε στο κινητό του και του έκανε την πρόταση επιστροφής.

Εφόσον ο ηθοποιός αποδεχθεί την πρόταση της Ατζούν Μίντια, η επιστροφή του θα είναι άμεση, δηλαδή πριν ακόμα το παιχνίδι γίνει ατομικό. Οι δύο πλευρές φέρεται να ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα προκειμένου να συζητήσουν περεταίρω λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ