Γιάννης Σπαλιάρας vs Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: Ποιος είναι πιο αγαπητός στο κοινό; (poll)

Gazzetta team
Γιάννης Σπαλιάρας vs Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: Ποιος είναι πιο αγαπητός στο κοινό; (poll)
Ποιος θεωρείται ότι είναι ο πιο αγαπητός παίκτης Survivor: Ο Γιάννης Σπαλιάρας ή ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου;

Οι περιπτώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα και του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες. Ο πρώτος συμμετείχε στο Survivor του 2017, ενώ ο δεύτερος συμμετέχει στο φετινό. Και οι δύο κατάφεραν με την παρουσία τους ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών και ουσιαστικά να αλλάξουν την κάπως «παρεξηγημένη» εικόνα που είχαν μέχρι να μπουν στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε παρεξηγηθεί με εκείνη την δήλωση για τις εμπειρίες του με 4000 γυναίκες, η οποία είχε προκαλέσει τριγμούς στην ελληνική showbiz και στα social media. Όλα αυτά βέβαια άλλαξαν όταν ο ηθοποιός-μοντέλο πήγε στον Άγιο Δομίνικο και χάρη στον αυθόρμητο χαρακτήρα του αλλά και στο χιούμορ πολύ γρήγορα αγαπήθηκε και στηρίχθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Παρά το γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά υστερούσε αρκετά αγωνιστικά, ο κόσμος τον κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Κατάφερε να τερματίσει 5ος πίσω από τους Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κατάφερε να εκνευρίσει τους συμπαίκτες του ακόμα και αυτούς που είχε έρθει πιο κοντά, ωστόσο δεν είναι τυχαίο ότι κανένας δεν μπορούσε να του κρατήσει κακία. Τελικά όλη αυτή την αποδοχή και την αγάπη την εξαργύρωσε μετά το παιχνίδι, όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος.

Κάτι αντίστοιχο φέτος το βλέπουμε και με τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής έζησε μια δεκαετία μεγάλης δόξας, με πολλές επιτυχίες, όμως τα τα τελευταία χρόνια η καριέρα του δεν ήταν όπως στο ξεκίνημά της. Από τις πρώτες μέρες του στον Άγιο Δομίνικο κατάφερε να κερδίσει με τον χαρακτήρα του το τηλεοπτικό κοινό και ένα πράγμα μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά: χωρίς αυτόν το φετινό Survivor δεν θα είχε το μέγεθος την επιτυχίας του.

Οι πλάκες του, οι ατάκες του και οι πανηγυρισμοί του είναι ο λόγος που έχει αποκτήσει τόσους θαυμαστές. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι έχει μείνει εννέα φορές από τον κόσμο, σπάζοντας (όχι τα ρολόγια) αλλά όλα τα ρεκόρ. Κι αυτός (όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας) δεν βασίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, αφού συχνά είναι τραυματίας, ενώ όταν παίζει δύσκολα φέρνει νίκη. Πολλές φορές έχει κάνει άνω κάτω την παραλία, αλλά όλοι τον αγαπούν, τον χαρακτηρίζουν «ένα μεγάλο παιδί» και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι όταν βγει τον περιμένει μια δεύτερη καριέρα.

Loading...